Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamkakamka

fotograf czerwiec 2013

Polecane posty

Gość Pytanie do Ciebie
Czy masz legalnie zarejestrowaną firmę i prowadzisz dzięki temu swoją działalność? Wpisz tutaj swój REGON to bardzo ciebie uwiarygodni.

Gość gość
Zapraszam na sesje. Kontakt i portfolio na priv. Dobre ceny, piękne zdjęcia.

Gość gość
Zapraszam, profesjonalne zdjęcia: tel.0048 535298210 Wroclaw - Opole - Kraków Ceny: cena: 1200 zł Pakiet S - ceremonia oraz życzenia do 2h - wesele 3h - plener w dniu ślubu do 2h - 40 szt wywołanych zdjęć poddanych retuszowi w formacie 21x15cm - płyta CD ze wszystkimi udanymi zdjęciami min. 200 szt cena: 1700 zł Pakiet M - przygotowania i błogosławieństwo do 2h - ceremonia oraz życzenia do 2h - wesele 3h - plener innego dnia w 1-2 miejscach do 3h - 60 szt wywołanych zdjęć poddanych retuszowi w formacie 21x15cm - płyta CD ze wszystkimi udanymi zdjęciami min. 400 szt cena: 2400 zł Pakiet L - przygotowania i błogosławieństwo do 4h - ceremonia oraz życzenia do 2h - wesele do końca oczepin - plener innego dnia w 3-4 miejscach do 6h - 100 szt wywołanych zdjęć poddanych retuszowi w formacie 21x15cm - płyta CD ze wszystkimi udanymi zdjęciami min. 500 szt

Gość gość
A jakaś strona, zdjęcia do obejrzenia to gdzie?

Gość gość
Do osoby wyżej - trzeba było po prostu napisać, że jestem fotografem i wrzucam tutaj linka do mojej strony,a nie ściemę walić, że jakoby coś "znalazłaś". Poza tym to żaden poradnik jak wybierać fotografa, tylko zwykłe FAQ.

Gość anitaszym
Sorki ze sie tak wcinam ale mam do sprzedania suknie slubna. jesli ktos jest zainteresowany to serdecznie zapraszam do obejrzenia na stronie allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=3308032333 dzieki za uwage i przepraszam za post:) pozdr