Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallllaa

Facet, który nie wie czego chce i mąci mi w głowie

Polecane posty

Gość hallllaa

Po rozstaniu od którego minęło już więcej jak pół roku nagle się pojawia znów. Zachowuje sie tak jakby chciał być znów ze mną, mówi że jest o tym pewny. A kolejnego spotkania mówi że nie jest gotowy na związek ale chce się ze mną spotykać. A dobrze wie że mi na nim wciąż zależy. I co o takim myśleć? Facet, któremu nie wiele brakuje do 30-stki a takie zachowanie,

Gość fgsdgfdsfdsg
Czy waszym zdaniem jest wart dalszej uwagi z mojej strony?

Gość wykorzystać by chciał
Uciekły mu dupy do poruchania, to sobie przypomniał o tobie. Nawet bajera mu ciężko przychodzi. Nie chce mu się zbytnio ściemniać żeby cię przelecieć. Sory, ze tak wulgarnie, ale co tu można myśleć powiedz? Facet wie, że ma u ciebie względy, to czego może chcieć, jak na drugim spotkaniu już nie jest taki pewny, że chce być z tobą w związku. No to czego chce? Seksu i tyle. Pewny że się zgodzisz, a potem znowu pójdzie w swoją stronę. Przecież to widać jak na dłoni. Jak by to dotyczyło twojej koleżanki, to co byś pomyślała? Że ściemnia, bo mu tylko o jedno chodzi. Inaczej się zachowuje osoba której naprawdę zależy.

Gość hallllaa
Krótko był że mną bo tylko miesiąc i żadnego seksu nie było. Dobrze wie, że i tak mnie nie przeleci. Ja muszę być pewna co do faceta jak już.

Gość hallllaa
Nie rozumie po co chce się spotykać jak nie chce być w związku?

Gość lepiej zadaj sobie pytanie
dlaczego zalezy ci na facecie, ktory nie wie czego chce? tzn wie, ze nie chce zwiazku? to ty masz problem a nie on- on mowi szczerze, ze nie chce zwiazku ale chce sie spotykac (chocny nawet po co bo nie ma powodu, zeby sie nie spotykac, np nuda)

Gość hallllaa
Bo mi zalezy na nm i go kocham..

Gość ruworu
nie chce związku, ale chce się spotykac.....po co? to chyba oczywiste, nie?

Gość wykorzystać by chciał
Ten facet wie co robi, wie że ona jest naiwna i wcześniej czy później mu popuści bo...go kocha hahahaha. Żenada jesteś dziewczyno. Facet wyraźnie mówi, że do związku cię nie chce, ale ty i tak się poniżysz, bo się zgodzisz. A na co on ma być z tobą jak seksu nie będzie? A potem powie - przecież nic ci nie obiecywałem. Rany skąd się takie biorą. Masz kuźwa dumy trochę? Honoru? Godności? Szanujesz się? Odpowiedź 4x NIE i wszystko w tym temacie. Inaczej byś mu powiedziała spadaj frajerze i poszukała fajnego chłopaka.

Gość hallllaa
A może chce się przekonać czy naprawdę chce byc ze mną poprzez te spotkania? czy jest mu dobrze ze mna?