Gość tygrysie lilie Napisano Wrzesień 12, 2012 Witajcie kobietki, Ostatnio zauwazylam ze moja temperatura ciala sie czesto zmienia. Ogolnie moja temp. ciala to 36.6C. Na poczatku roznica byla nie wielka z 36.6 do 36.7 potem 36.5 a pozniej z tej na 36.8. poprzedniej soboty nie wiem dlaczego mialam caly dzien 37.6 a w niedziele spadla mi do 35.4 i w poniedzialek znow powrocila do 36.8 i od wtorku do dzisiaj znow mam 35.3 :/ myslalam moze ze to ze wzgledu na miesiaczke ktora mam od 3 miesiecy bardzo nie regularna. ostatnio roznica miedzy moimi miesiaczkami jest duza ostatnio mialam po 37 dniach potem po 26 a teraz po 31 :/ w tym miesiacu strasznie bolal mnie prawy jajnik az mnie skrecalo:( ntomiast piersi zachowywaly sie inaczej niz zawzwyczaj mniej bolaly mniej nabrzmialy gdzie wczesniej nie moglam ich dotknac bez stanika musialam chodzic tak bolaly. do ginekologa ide dopiero za 2 tyg. Staramy sie z partnerem o dziecko ale nie wydaje mi sie aby to byla ciaza ...w koncu ten okres dostalam ale tez jest dziwny rano mnie zalewa w ciagu dnia jest skapy i znow na wieczor nie jest najlepiej. moze ktos ma podobny problem ... mniej wiecej wie co to moze byc ?? z gory dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach