Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tygrysie lilie

zdrowie

Polecane posty

Gość tygrysie lilie

Witajcie kobietki, Ostatnio zauwazylam ze moja temperatura ciala sie czesto zmienia. Ogolnie moja temp. ciala to 36.6C. Na poczatku roznica byla nie wielka z 36.6 do 36.7 potem 36.5 a pozniej z tej na 36.8. poprzedniej soboty nie wiem dlaczego mialam caly dzien 37.6 a w niedziele spadla mi do 35.4 i w poniedzialek znow powrocila do 36.8 i od wtorku do dzisiaj znow mam 35.3 :/ myslalam moze ze to ze wzgledu na miesiaczke ktora mam od 3 miesiecy bardzo nie regularna. ostatnio roznica miedzy moimi miesiaczkami jest duza ostatnio mialam po 37 dniach potem po 26 a teraz po 31 :/ w tym miesiacu strasznie bolal mnie prawy jajnik az mnie skrecalo:( ntomiast piersi zachowywaly sie inaczej niz zawzwyczaj mniej bolaly mniej nabrzmialy gdzie wczesniej nie moglam ich dotknac bez stanika musialam chodzic tak bolaly. do ginekologa ide dopiero za 2 tyg. Staramy sie z partnerem o dziecko ale nie wydaje mi sie aby to byla ciaza ...w koncu ten okres dostalam ale tez jest dziwny rano mnie zalewa w ciagu dnia jest skapy i znow na wieczor nie jest najlepiej. moze ktos ma podobny problem ... mniej wiecej wie co to moze byc ?? z gory dziekuje za odpowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować