Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość New look:)

Jestem nowa pytajcie

Polecane posty

Pozdrawiam- tobie też nie ma czego zazdrościć, uwierz mi. Takie opinię obcych ludzi spływają po mnie jak po kaczce- ważne co myśli o mnie ktoś kto mnie zna dłużej niż kilka minut. Zastanów się nad tym pozdrawiam środkowym palcem, choć głębsza myśl może sprawiać ci trudność postaraj się, ćwiczenie czyni mistrza. Każdy kiedyś zaczynał od zera.

Gość New Iook:)
i nie zazdrość mi mojej pięknej cipeczki PŚP- ty knurze bez jak z zainfekowanym grzybicą prąciem- dalej udawaj babę fiucie

dłużej niż kilka minut ? :D czyli jak pogadamy sobie godzinkę to już będę mogła Ci pojechać po rajtkach? :classic_cool: problem w tym, ze nie chcę Cię poznawać i nie wiem co masz w głowie zakładając taki temat jak ten. pewnie po to żebyśmy Cię poznali i mogli powiedzieć swoje zdanie które wtedy weźmiesz sobie do serca :classic_cool:

WoN zboku, wiem, że wszyscy tu toba gardzą, ordynarny karaluchu! jesteś jak wrzód na dupie !

Pozdrawiam, jesteś naprawdę tak sfrustrowana że dowartościowujesz się gdy po kimś pojedziesz ? To mówi wszystko o Tobie- no comment. A poza tym po co odpowiadasz pseudo inteligentko ?

nie chce mi się zaczerniać pod ciebie, to nic trudnego, masz kiepski nick latwo go poszyć zamiast l wstawić I i po sprawie, ale poco jesteś nikim ważnym

chyba cie znam autorko i nie jesteś to nowa haha

nie dowartościowuję się, po prostu większość osobników płci żeńskiej na tym forum to według mnie totalne idiotki i lubię je uświadamiać :classic_cool: nie martw się nie jesteś jedyna :) zresztą ludzką głupota rozpierrdala mnie na codzień, ale tutaj bije taki blask, że nic tylko siąść i się opalać :classic_cool: a odpisuję bo aktualnie muszę jakoś zabijać czas i wszystko na temat. 🖐️

nie wolno mi :p

Gość wyjaśniam skrót TŻ
nie jestę pedałem a moja doopa jest ciasna jak po praniu a nawet jakbym była to nie wiem czy chciałaś mi ubliżyć czy zazdrościsz gejom roochanka wal konia mordą, dziękuję, spierrdalaj pozdrawiam srodkowym palcem tak myślałam, że jesteś babą i po drugie naucz się pisać, bo żal . Czemu uważasz kochana, że żalem jest mój stan umysłu?

Pozdrawiam musisz mieć okropnie nudne życie jeśli to Twoje główne zajęcie. Popatrz jak to śmiesznie brzmi: kafeteryjny tropiciel głupoty nie grzeszący większą mądrością od obecnych. Ha ha

Gość wyjaśniam skrót TŻ
Neew look nei przejmuj się tym babsztylem udającym faceta, ja Cię lubię:)

Gość wyjaśniam skrót TŻ
heheh wpadłaś :D a tak w ogóle to jak można pisać "jestę " buahahahahhah :D

Gość wyjaśniam skrót TŻ
Trzeba być niezłym tumanem, by nie wiedzieć jak się pisze "jestem" bauhahahahaha

Gość wyjaśniam skrót TŻ
ojojoj nie wiemy co napisać i uciekamy :D:D:D

To do mnie o tym jestę ? Pisze w trybie t9 więc czasem zdarzy się literówka więc. Śmieszny jesteś Ty pozdrawiam. Idź i nie grzesz więcej swoją 'mądrością'

Gość wyjaśniam skrót TŻ
do pozdrawiam srodkowym palcem to bylo albo zapomnialas sie przelogowac ;/

Z pozdrawiam środkowym palcem nie mam nic wspólnego to wybryk natury. Nie zadaje się z poprańcami.

Z pozdrawiam środkowym palcem nie mam nic wspólnego to wybryk natury. Nie zadaje się z poprańcami.