Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA27ll

TEST BETAHCG 8 dni po stosunku wiarygodny? jakie objawy implantacji ?

Polecane posty

Gość KAROLINA27ll

witam. 9 dni temu Odbyliśmy z moim mężem 2 stosunki przerywane i naprawde bardzo krótkie... 5 dni po tym zdarzeniu wystapilo u mnie plamienie które trwa już 5 dzień (ostatnio okres wlaasnie wystepowal u mnie w takiej postaci ale bralam tabletki anty a od miesiaca juz nie biore jest to już 5 tydzien od ostatniego okresu i teraz to plamienie ) . Przy tym Bolą mnie jajniki i podbrzusze i jeszcze teraz zaczely bolec mnie strasznie piersi;(. Wczoraj zrobilam test BETAHCG wynik to >2,0 i za kazdym razem kiedy robie sobie test beta wychodzi mi ten sam wynik ... czy moge uznac wynik juz za wiarygodny? jesli to plamienie ktore u mnie wystapilo to plamienie implantacyjne??

Gość KAROLINA27ll
zle sie wyrazilam czy moge uznac wynik za negatywny wiarygodny skoro ciagle wychodzi mi ten sam wynik nawet gdy wczesniej podejrzewalam ciaze a w niej wcale nie bylam. Bo jesli byloby to plamienie implantacyjne to chyba beta by juz wzrosla prawda??? ;/

Gość plamienie implantacyjne
to jednorazowe plamienie i to zywa, czerwona krwia nie trwa to kilka dni na pewno raczej to zaburzenia hormonalne u Ciebie albo i od nadzerki

Gość KAROLINA27ll
dzieki;)

Gość malaMIII
a ja uwazam ze to moze byc implantacja bo ten cykl trwa od 4- 12 dni! czyli mozesz krwawic bo ci sie zarodek zagniezdza

Gość KAROLINA27ll
ale co z testem ? skoro wyszedl negatywny. a przy implantacji chyba powinna beta wzrosnac

Gość plamienie implantacyjne
doinformuj się zanim coś napiszesz, koleżanko wyżej proces implantacji może NASTĄPIĆ między 5 a 12 dniem po owulacji, a nie że trwa 4-12 dni:O plamienie implantacyjne tak jak napisałam: jest jednorazowe i nie trwa kilka dni a beta pokazuje ciążę właśnie po IMPLANTACJI zarodka, czyli jeśli u autorki do implantacji doszło 12 dni po owulacji, to jeszcze może jej nie wykryć

Gość KAROLINA27ll
czyli czeka mnie powtórka testu;(

Gość KAROLINA27ll
jeśli zrobię test 2 tygodnie po stosunku to czy bd on wiarygodny ? i czy moglabym wtedy zrobic zwykly test domowy ?

Gość czy masz cykl bezowulacyjny
test domowy najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki, co Ty taka niecierpliwa jesteś? jak ma byc ciąża, to bedzie, a jak nie, to nie, nie ma się co spieszyć z testami

Gość KAROLINA27ll
no tak tyle ze ja nie wiem kiedy teraz wystpaic miala u mnie miesiaczka. Skoro ostatnia mialam 8 sierpnia ;/ .. a teraz tylko plamienie ja nie wiem moze to plmanienie to okres tylko jakis dziwny... poczekam jeszcze kilka dni i powtórze tescik