Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiacyntowa

Czy któraś z was ma męża, chłopaka programistę?

Polecane posty

o rany... mój mąż to programista poza programowaniem wydaje książki literackie, gra w amatorskim teatrze, uprawia sport wygląda świetnie, uwielbia muzykę, kino jak widać Wasze generalizowanie mija sie z prawdą.. tak odpuść sobie faceta tylko dlatego, że doradziły Ci to babki z forum, brawo :D

ps jest troskliwy, czuły, zrobi wszystko w domu, dba o mnie (śniadania do łóżka itd) w seksie jest zajebisty, potencja ponad norme więc błagam Was.. nie GENERALIZUJCIE

Gość do: aktywny babsztyl
wyjątek potwierdza tylko regułę. Te stereotypy o informatykach nie biorą się znikąd. Ciesz się, że masz normalnego faceta programistę, ale prawda jest taka że większość po prostu nie kontaktuje w pełni z rzeczywistością...

Gość hahaha aktywny babsztyl
to ten twój facet nie ma ŻADNYCH wad? jest super, zajebisty i ekstra? a może to po prostu wymyślona osoba...?

ale kurde bez urazy on ma tylu kumpli programistów, administratorów itd.. i wierzcie albo nie - nie pasują do stereotypu! właśnie tylko niektórzy są tacy jak się mówi..

haha tak jest cudowny i kochany, wiem trudno uwierzyć, ale to Twój problem ps. wady ma każdy, ale akurat jego wady są tak małe, że mi nie przeszkadzają i nijak się mają do stereotypów, które tutaj przedstawiono

aaaa zapomniałam, że tutaj nie mozna mieć super męża czy być szczęśliwą osobą, bo większość kafeteriuszy NIE WIERZY, ŻE TO MOŻLIWE ps. współczuję życia jakie mają te niedowiarki, pewnie baaardzo do doooopy, jeśli nie wierzą w to, że ktoś może być szczęśliwy

Gość taaa a mądrych blondynek
też jest mnóstwo... wiadomo, że stereotypy zawierają ziarnko prawdy. zawsze znajdzie się mądra blondynka i kontaktowy, ogarnięty programista. Tyle, że więcej jest głupich blondynek i zwalonych programistów :D

no bzdury piszą i tyle, jak to na kafeterii ja mysle, ze to jakies reminiscencje po koledze z gimnazjum, który całymi dniami grał w wowe i byl znany jako klasowy informatyk, bo instalował winde i wgrywał kodeki wszystkim w klasie a informatyka kolo 30 to wypowiadający sie tutaj nie widzieli i pewnie dlugo nie zobacza a jak zobacza to i tak nie uwierzą ;)

Gość aktywny babsztyl na siłę
chcesz nam wmówić, że jesteś super fajna, masz ekstra męża i fascynujące życie? to po co tu siedzisz... może po prostu za dużo ćpałaś i ci się zdaje że wszystko jest ekstra, ogranicz prochy

Gość mój mąż jest programistą
Mój mąż ma 30 lat i pracuje jako programista. To fakt, że często jest w pracy ponad 8 godzin, czasami w weekend musi popracować z domu, zwłaszcza jak mają obsuwę na projekcie. Poza tym jest normalnym, kochającym facetem, mężem i tatą - mamy 2 dzieci. Wyjść z domu też mamy kiedy i z kim. Myślę, że profesja nie ma tu nic do rzeczy, problem tkwi raczej gdzie indziej. Prawdopodobniej Twój facet wstydzi się czegoś, może z rodzicami mieszka?

a po co ja mam czytac jakies forum skoro osobiście znam cala masę programistów na zywo, którzy maja dziewczyny, chodza na imprezy i komunikuja normalnie, czesto bardziej sensownie niz ich humanistyczni rowniesnicy, ze slowotokiem ty mi podajesz przykład jednego 28 latka a ja znałam prawnika, który był nieposkładany i dwoch geodetów tylko o czym to świadczy ?

Gość nie wiem po co ta obrona
programistów. Nikogo nie przekonacie, że jesteście normalni :D

Gość nie wiem po co ta obrona
cała masa normalnych i cała masa psycholi. Ktoś już mówił, że stereotypy nie biorą się znikąd.

Gość bluerabbittttttt
Ja tez mam faceta programieste i to byl najlepszy wybor. Ma rozwojowa prace, inwestuje w siebie, a ja codziennie dowiaduje sie od niego czegos nowego. Jest bardzo zorganizowany, dokladny, umie wszystko zaplanowac i mozna na niego liczyc. A przez analityczny umysl wszystko umie sobie poukladac i racjonalnie przeanalizowac i nie targaja nim emocje, tak jak wiekszoscia osob. To bardzo wazne, bo nie wytrzymalabym z osoba, ktora jest jak choragiewka na wietrze a jej zycie jest uzaleznione od nastroju.

Gość podsumowanie postów aktywnego
babsztyla: mój mąż to programista poza programowaniem wydaje książki literackie, gra w amatorskim teatrze, uprawia sport wygląda świetnie, uwielbia muzykę, kino ps jest troskliwy, czuły, zrobi wszystko w domu, dba o mnie (śniadania do łóżka itd) w seksie jest zaj**isty, potencja ponad norme on ma tylu kumpli programistów, administratorów itd.. i wierzcie albo nie - nie pasują do stereotypu! tak jest cudowny i kochany, wiem trudno uwierzyć, ale to Twój problem Ideały nie istnieją złotko... jesteś najwidoczniej młodą, zauroczoną mężatka. Nie bój się z czasem zobaczysz jaki jest naprawdę... PS. Brałaś coś?

Gość no a ja znałam programistę
który był bardzo niepoukładany i nieogarnięty. I miał problemy z wyrażaniem emocji. I co z tego wynika? Ludzie są różni... a zawód nie ma nic do rzeczy

Gość mój były chłopak był
programistą, niestety należał do tych "kontaktujących inaczej". ^^

Gość programistaaa
normalnie czy nie, przynajmniej mamy hajs. A wy szukajcie sobie tych swoich ideałów - przygłupów, z którymi i tak po czasie się rozwiedziecie.

Gość do: programista
co z tego, że macie hajs jak nie macie żadnego życia osobistego? kasa najważniejsza? gratuluję... kiedyś zechcesz mieć żonę i dzieci i okaże się, że przegramowałeś życie :P

Gość to idz sobie
do bankiera albo rolnika a nie sie uczepilas programisty, nie widze problemu, nikt nie trzyma i nie broni.

Gość ooo programista się odezwał
opowiedz coś o sobie

jak twoja dziewczyna ma na imię: Laptopa?

Gość jestem przygłupem
i wale konia przy jpg, koniec opowieści. A teraz idz sobie i nie truj gitary :D

Gość do: programista
ja się nie uczepiłam żadnego programisty :)

Gość programistaaa
Niestety kobieta którą kocham mnie odrzuciła, a żadnej innej nie potrzebuje ;) kasa daje szczęście, i tylko ci co jej nie mają mówią inaczej, Mogę mieć to czego chcę, sprawiam sobie przyjemność kiedy chcę. Nie muszę się martwić czy starczy mi do końca miesiąca. Poza tym podstawą jest optymistyczne patrzenie na świat. A wy dalej zmieniajcie i szukajcie partnerów jak rękawiczki. na pewno każdego z nich kochacie i będziecie szczęśliwi. Oczywiście do czasu. Później okaże się, że jednak to nie ten, że się znudził, że ciągle jest tak samo, że mało kasy i nie można dużo zmienić, zero luksusu. Ciągle praca-dom-dzieci. Brawo ;D tak to jest szczytem ambicji ludzi jest założyć rodzinę jak najszybciej, poznać idealnego macho, który będzie przecież idealnie sie odnajdywał w towarzystwie i świecie.

Gość jestem przygłupem
Ale tematu sie czepilas, więc tym bardziej spadaj skoro cie to nie interesuje.

no sam widzisz tylko potwierdzasz ten stereotyp o niedorozwiniętych programistach.