Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniulka888

Czy jest tutaj jakis prawnik???? Pomocy!!!

Polecane posty

Ludzie, błagam o dobra rade. Ze swojej głupoty bede teraz chyba ponoscic konsekwencje i to nie małe :( Otoz kilka miesiecy temu, szukałam jakiejs strony do pobierania plików. Szukałam piosenki i trafiłam na POBIERACZKA...niewiele myslac zalozyłam konto ale nic z tej strony nie sciagałam. Po kilku dniach dostałam na meila pismo ze musze zapłacic prawie 100 zł za cos tam co niby było zawarte w regulaminie i ja to zaakceptowałam. Potem dostałam jeszcze kilka meili az dzisiaj przedsadowe ponaglenie do zapłaty. Groża tam firma windykacyjna, sparwa sadowa i wielkimi odsetkami. Wiem, ze był juz poruszany w mediach ten temat tejże strony ale słyszałam, ze zmienili oni regulamin i teraz juz nie oszukuja... Kurcze, nie wiem co zrobic za bardzo. Podałam swój adres zameldowania (chociaz tam nie mieszkam) bo było to potrzebne przy zakladaniu konnta i teraz zaluje ze sie w to bawiłam...:( Kurcze, mam male ,chore dziecko i nie mam czasu ani kasy na takie zreczy.... Moze ktos poradzi???

Gość ykjkjltlj
ja Ci pOradzę - CZYTAJ DOKUMENTY POD KTÓRYMI SIĘ PODPISUJESZ !!!

Gość .TTT
próbują z Ciebie kasę zedrzeć :P. Cofnij się i poczytaj regulamin :)

z tego co wiem żądają od ciebie kasy nielegalnie. jest jakaś nieścisłość w ich regulaminie. mają mnóstwo spraw założonych o nielegalne ściąganie pieniędzy. zgłoś swoją sprawę u rzecznika praw konsumenta a ich wezwaniem o zapłatę się nie przejmuj.

Załącznik nr 2 "Cennik" Spółka umożliwia zawarcie umowy o świadczenie Usługi Usenet w następujących pakietach cenowych: Pobieraczek5 - Limit 5 GB transferu miesięcznie, okres świadczenia usługi - 12 miesięcy od dnia jej aktywacji - 7,90 PLN (słownie siedem złotych dziewięćdziesiąt groszy) brutto miesięcznie, opłata pobierana jednorazowo za cały okres świadczenia usługi poza okresem Bezpłatnego Testowania Pobieraczek10 - Limit 10GB transferu miesięcznie, okres świadczenia usługi - 9 miesięcy od dnia jej aktywacji - 9,90 PLN (słownie dziewięć złotych dziewięćdziesiąt groszy) brutto miesięcznie, opłata pobierana jednorazowo za cały okres świadczenia usługi poza okresem Bezpłatnego Testowania Pobieraczek20 - Limit 20GB transferu miesięcznie, okres świadczenia usługi - 3 miesiące od dnia jej aktywacji - 19,90 PLN (słownie dziewiętnaście złotych dziewięćdziesiąt groszy) brutto miesięcznie, opłata pobierana jednorazowo za cały okres świadczenia usługi poza okresem Bezpłatnego Testowania Załącznik nr 3 "Wzór oświadczenia o odstąpieniu od umowy na usługi Usenet" Na podstawie przepisów ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, z zachowaniem 10 (dziesięć) dniowego terminu od dnia zawarcia umowy, odstępuje od zawartej z Eller Service S. C. umowy o świadczenie usług Usenet. i teraz pytanie- skad 100 zł do zapłaty( i

gowno by zobaczyli, nie pieniądze :O Firma windykacyjna to chyba zart jakis. Czekała bym cierpliwie na pismo z sądu.