Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierogossssssssss

co na podziękowanie dla rodziców?

Polecane posty

Gość pierogossssssssss

co wręczyć w trakcie podziękowań? nie chciałabym aby były to kwiaty czy jakieś kartki? może coś szczególnie polecacie?

Gość worek kartofli
co za głupoty wypisujecie,po weselu zaproście na kolację i tyle

Gość Weda
a ja zamawialam podziekowania rodzicow w formie ramek tzn w ramce potrojnej dlammoich rodzicow jest moje zdjecie posrodku tekst podziekowan a po prawej stronie zdjecie nasze wspolne tzn moje i narzeczonego i uwazam ze to ciekawy pomysl do tebo damy nieduzy buket kwaitow:-)

Gość SamaJa2
Zdjęcie? Nie żartuj. I rodzice mają sobie zrobić ołtarzyk z tego?

Gość martyna kownacka
może sztuczny czarny penis i plastykowa vagina koloru ekri?

Gość worek kartofli
kwiaty na weselu będą,słodycze też będą,alkohol też będzie ,dajcie coś czego nie będzie

Gość my naszym rodzicom
wykupiliśmy weekend SPA, a do tego na przywitanie uroczysta kolacja w hotelu.

Gość weda
SamaJa ale masz ograniczone myslenie wspolczuje... Twoi rodzice nie maja zdjec was dzieci piwieszonych w ramksch na scianie???? oltarzyk hahaahaha dobre, uwazam przynajmniejmze lepszym pomyskem jest wlasnie takie podziekowanie w formie ramki niz statuetki czy na szkle zdjecia na szkle ktore wygladaja jak nagrobek.

Gość SamaJa2
Oczywiscie że mają i nie chcę ich obdarowywać kolejnym

Gość SamaJa2
Zresztą fotograf zazwyczaj proponuje album ze zdj ze ślubu dla rodziców, więc po co im jeszcze kolejne w ramce? Oczywiście jestem za pobytem w SPA, jakąś kolacją w ramach podziękowania itp.

Gość weda
I co teraz ja mam glupowato skomentowac jak ty i co maja oltarzyk z tegomalbumu sobie zrobic i po co dajesz kolejne zdjecia skoro juz maja sama sobie przeczysz.

Gość SamaJa2
Bo nie daje tego jako jako podziekowanie. Po prostu po slubie dostana album (oczywiscie mniejszy niz nasz) gdzie bedzie wiecej ich zdjec.

Gość gbfdhbgd
my dalismy karafki i wreczylismy kwiaty, zdjecia w ramce to wedlug mnie niezly shit, ta co pisala o oltarzyku mowila o tym w przenosni, ale laska miala racje. ramka z naszym zdjeciem, tez mi prezent.

Gość a po chuja
sie dziekuje rodzicom ? no chyba ze komuś zapłacili za weselicho bo jak nie to po co ?

Każdy dziękuje za to, co otrzymał od swoich rodziców. I nia mam tu na myśli rzeczy materialnych, tylko uczucia jakie włożyli w to żeby nas dobrze wychować. My robimy prezentację multimedialną z naszych zdjęć, oprócz tego drewniana statuetka z życzeniami naszym małym zdjęciem grawerowanym w tym drewnie (I NIE WYGLĄDA JAK NAGROBEK) hahah i do tego jakieś bukiety. Ale uważam, że każdy sposób na podziękowanie rodzicom jest dobry. Bo rodzice kochają nas po prostu i na pewno ucieszą się z samego faktu, że pamiętamy o tym co oni dla nas robili całe życie.