Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukjkjh

Mam cellulit a mój chłopak powiedział mi, że mam piękne ciało

Polecane posty

Gość jukjkjh

:o chce mnie pocieszyć czy może jest ślepy?

Gość lallillla
No i dobrze :) Ja mam problemy z cera (tradzik) i moj maz mi ciagle powtarza, ze dla niego jestem najpiekniejsza na swiecie i zawsze bede :)

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
a może po prostu to nie ma dla niego znaczenia bo kocha cię taka jaka jesteś? gratuluje faceta :)

Gość a co ma powiedzieć?
mój też mówi, że jestem piękna, ale wiadomo, że to nie prawda :D swoje wady znam :o

Gość jukjkjh
Jak się zaczynaliśmy spotykać to coś kiedyś mówił o cellulicie, nie pamiętam dokładnie co :o dlatego potem bałam się przed nim rozebrać a jak się rozebrałam to mi mówi coś takiego :o gdzie tu sens? gdzie logika?

Gość JESTEŚ
szczęściara, Twój facet nie patrzy widocznie tylko na ciało i wygląd nie jest taki płytki doceń to i nie miej kompleksów z tego powodu. Mało jest takich facetów dla których liczy sie nie tylko wygląd. On po prostu Cie Kocha!

Gość ergyret
bu hehe 9 na 10 kobiet ma idiotko a o pieknie nie swiadczy cellulit czy tradzik a figura i uroda, bez tego nic ci nie pomoze

Gość jukjkjh
No ja nie wiem czy 9 na 10 kobiet ma :o a na pewno nie wśród młodych dziewczyn

Gość CiamajdaJakNic
ani nie pociesza ani nie slepy. po prostu mu sie podobasz. ale uwazaj, jak mu bedziesz tak powtarzala jak to myslisz ze jestes brzydka i pocellulitowana to w koncu uwierzy i tez bedzie uwazal ze jestes brzydka.

Mój facet jest otyły i ma trądzik ale w najmniejszym stopniu mi to nie przeszkadza:) Jest niesamowity, czarujący, odważny, wytrwały i pracuje nad swoim ciałem:) + Ja również mam cellulit i rozstępy ale nie uważam, że moja atrakcyjność na tym cierpi:) myślę, że pozytywne myślenie to podstawa!!! No i oczywiście nie porównuj się do Nikogo bo na tym bardzo maleje Twoja pewność siebie...

Gość jukjkjh
no przecież mu nie powiedziałam nic w stylu, że jestem brzydka :P bez przesady, nie będę z siebie robić takiej pierdoły, która płacze nad swoimi kompleksami. :o No właśnie mój problem jest taki, że nieustannie się porównuję do kogoś - zwykle do superzajebistych lasek z cudownym ciałem i to co widzę w lustrze wygląda potem słabo :(

Kochana, one wcale nie mają tak zajeb*stego ciała jak Ci się wydaje!:) Każdy ma jakiś defekt, niektórzy mają krzywe nogi, inni płaską pupę.. Musisz zaakceptować swoje niedoskonałości i uwierzyć w siebie.. Zawsze znajdzie się ktoś ładniejszy jak i brzydszy.. W końcu poczujesz się ze sobą dobrze i facet poczuje się dobrze z Tobą!!!!:)

Gość fhgfgjg
chce cie wyroochać to mówi komplementy 🖐️

Gość kłamie cie !
rzuć go :D

Gość kto sie obudzi ten oswiecony
to sa fakty, duzo wysilku trzeba zeby nie miec cellulitu, taka jest kobieta i nie zmienisz tego ja sie pilnuje, mam niska wage, codziennie uprawiam sport, dobra dieta wiec nie mam, ale prowadzac sie normalnie, dosc przecietnie od razu pojawia sie cellulit 8 na 10 kobiet ma cellulit, takie sa statystyki, malo widuje bezcellulitowych cial, zawsze troche jest, nawet minimum, to samo u dzieci

Gość A jaaa mam
rozstepy i nie umiem sie z nimi pogodzin a mam je juz od ddawna. A faceta mam nic mi jeszcze na ten temat nie powiedział ale boje sie ze odejdzie do takiej z gładkim ciałem bez rozstepów.

Gość jukjkjh
nie no, rzucić go z tego powodu nie zamierzam :D z dwojga złego lepiej żeby mi mówił coś takiego niż, że jestem brzydka i z cellulitem :P No ja jestem w sumie szczupła, figury tragicznej nie mam tylko ten cellulit :o

Gość co to jest celuit
mam 18 lat i nie wiem co to możecie mi powiedzieć jakieś kobiety wy macie celuit na sobie tak i co to jest

Gość ej ty wredna siostra
evangeline Powiedziałaś bratu że jego kobieta jest ruchana przez innych ?

Gość jukjkjh
a gdyby nie cellulit to miałabym całkiem fajny tyłek :o

Gość cellulit da sie
zwalczyc, wystarczy troche cwiczen i odpowiednia dieta. A co z rozstepami brzydzi to facetó?

Nie wtrącam się w ich życie.Kiedyś to i tak wyjdzie na jaw. Jako siostra jesteś do dupy

ja jak bym był twoim bratem to chciałbym wiedzieć i jak bym się dowiedział że ty mi nie powiedziałaś a wiedziałaś niegadał bym z tobą bo niby po co skor i tak nic nie powiesz zwłaszcza prawdy...

Gość co to jest celuit
Która z was ma fajny tyłeczek ? :)

Gość jukjkjh
ej weźcie mi tu nie róbcie offtopa, to je topik o cellulicie a nie o ruchaniu dziewczyn braci :o