Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1b1c1

zostawić go? Czy dalej brnąć?

Polecane posty

Gość ndjxjd
No dawaj. Nikogo pewnie nie obchodzi,bo sama sobie pozwalalas na takie traktowanie. Pewnie go zostawilas.

Gość lkjvkds
co postanowiłaś?

Wiem, że sama na to pozwalałam, ale kiedy się kocha nie widzi się wielu rzeczy. Tak, rozstaliśmy się. Po kolejnej kłótni, spakowałam się, wyprowadziłam się do hotelu na kilka dni, zabukowałam bilet do Polski. Po prostu uciekłam. Od tamtej pory on się do mnie nie odezwał a minął już miesiąc. Bolało mnie to trochę, ten brak odezwu, ale z drugiej strony powoli dociera do mnie jakim był dla mnie człowiekiem. Po powrocie do domu, następnego dnia miałam telefon. Zostałam zakwalifikowana na roczny staż w Australii. Jadę za miesiąc. Jest mi smutno, tęsknie za nim bardzo. Mimo wszystko. Ale czuję ulgę. Na pewno wyciągnę wnioski z tego związku.

Gość lkjvkds
no i dobrze! bo to skończony kretyn był!!!

Na koniec jeszcze powiedział mi, bardzo przykre słowa. Kolejny raz wykrzyczał, że go zdradzilam, co było kompletną bzdurą. Następnego dnia dodał do znajomych na fb jakąś dziewczynę, nie mielismy wspólnych znajomych, co świadczy o tym, że poznali się już w Hiszpanii. Przejrzałam jej profil, pod każdym zdjęciem jego komentarze. Oskarżał mnie o zdradę, a może sam się jej dopuścił? Miałam już dość przeglądania jego profilu. Usunęła go.

Gość lkjvkds
fałszywa pipa z niego i tyle.

A wszystkim naszym znajomym powiedział, że kazał mi się wyprowadzić, bo nie potrafił mi wybaczyć zdrady