Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dede bubu

ślub zimą (luty). brał ktos? co sądzicie o zimowych ślubach?

Polecane posty

Gość nie wiem jak to zorganizować
upup

Wydaje mi się jeszcze piękniejszy taki ślub jak w lecie, ponieważ jest tak inaczej, zwłaszcza jak jest piękny śnieg itd. Moja koleżanka tak miała i było pięknie.

upup

Gość wszystkomuszerobic
Dziewczyny ja również biorę slub zimą, a konkretnie koniec stycznia 2013 .Mam pewne obawy co do pogody, ale jestem dobrej myśli.To była pierwsz nasza wspólna myśl z narzeczonym i sie nie wycofamy.Juz mamy prawie wszystko pozałatwiane. Moja kuzynka brała ślub w zimie i było przepięknie, bajkowo po prostu! Bądżmy dobrej myśli a na pewno wszystko się uda

Gość Luśka Buźka
JA byłam na ślubie akurat w miesiącu lutym i szczerze bardzo bardzo odradzam jako gość. Ostatnie zimy niestety tylko zimne i nieładne, nie było w ogóle śniegu a mróz -20C. Już w Kościele goście zmarzli a tu ile czasu aby na salę dojechać. Poza tym nie podobało mi się że na sali mokro i brudno bo mimo wszystko nosili błotko palacze do tego te przytłaczające kolory ubrań. Panie same ciemne ubrania bo wiadomo jasnego ubrania nikt nie założy. Moje wesele było w maju - pogoda wiadomo różnie może być mi się udało :-) Ale za to jak ładnie sala wygląda jak Panie tak na kolorowo poubierane -wole zdecydowanie cieplejsze miesiące na wesela :-)

Gość jennifer988
Ja slubowalam w grudniu i nkt nie marudzil nawet i na to ze bylo pelno sniego :D Frajda byla nie tylko i dla nas ale i dla dzieciakow :D Sesja zdjeciowa plus snieg pelen wypas ;D

Gość STYCZNIOWA PANNA MLODA
Jakbym miała znów brać ślub to tylko zimą! Sceneria rewelacja, jeśli chodzi o zdjecia! Na sali weselnej ludzie lepiej się bawią nie ma tak ciepło. Potrawy, tort itd.nie ma się co przejmować po prostu są świetrze. Ogólnie zimą lepiej, a buty cóż co to za problem? żaden! Powodzenia i życzę dużo śniegu :) bo jakby ciapa była to nie za fajnie

e tam, brzydka pogoda moze być zawsze, tego się nie przewidzi. a nuż bedzie piękna zima? no nie wiem

Gość 23 styczeń
Och jaki cudowny to był ślub:). Śniegu po kolana i ta sesja, cudo:). A mróź był ,-30 bo była to najzimniejsza noc w moim województwie, każdy wspomina z uśmiechem ten czas:).

23 styczeń- zazdroszczę:)

Gość pytanie perfumowe
upup

Gość zimnaryba3
My mamy zimowy termin - specjalnie tak wybraliśmy, ja kocham śnieg , mróz. Suknię mam szytą i do tego krótkie sztuczne futerko.

Gość a ten castagnus
a kiedy bierzesz ślub dokładnie? ja tez mam zimą, w karnawale:)

Gość basiula098
Ja biorę ślub 23 lutego;) juz się doczekać nie możemy mimo ze mieszkamy już prawie połtora roku razem;)

Gość Basiu a ja biorę slub
9.02, za kilka dni:D

Gość kijaneczka 5677
Też bylam na jedym zimowym ślubie w styczniu i nigdy wiecej! wymarzlam jak diabli w kosciele, marzylam tylko o tym zeby isc do samochodu, wiec w ogole nie skupialam sie na uroczystosci tylko na tym jakby tu rece rozgrzac. Po wyjsciu z kosciola zaczał walic taki snieg, ze ledwo bylo cos widac, mroz -14, a tu jeszcze zyczenia, no koszmar!!! Latem chocby bylo +30 to wole to od okropnego zimna, ktore przeszywa cialo i kataru do pasa.

Gość kijaneczka 5677
"Na sali weselnej ludzie lepiej się bawią nie ma tak ciepło." Wyobraz sobie ze sale latem sa kilmatyzowane, chyba ze masz na mysli wiejska remize.

Gość lochah23
teraz np mamy "piękną" zimę: piach, błoto, lód i woda po kostki, strasznie ślisko. już widzę jak moda wywija orła w ten brud. a ładna zima, to jest w górach, a w mieście, to może tylko przez 5 minut jak spadnie pierwszy snieg- później już tylko syf.

Gość lochah23
*młoda

Gość bedwyn
Mnie się wydaje, ze jednak pogoda w lecie jest pewniejsza niz zima. Ile mielismy tej zimy pięknych zimowych dni? Poza tym, jeżeli ktos bierze slub kościelny, to warto się zimą przespacerowac do kościoła. W moim kościele jest tak zimno jak na dworze, autentycznie, nie czuć żadnej różnicy. :o Jak normalnie nie chodzę w czapce, tak do kościoła zakładam, podobnie jak rękawiczki. Na dodatek główne drzwi są zamknięte i trzeba wchodzić bocznymi.

ja biorę ślub cywilny, w urzedzie jest cieplutko, póżniej siup do autokaru i na salę- nikt nie zmarznie;) ale w kościele to faktycznie przesrane

Gość ou yeah
Mój ślub będzie też w lutym a dokładnie 9ego. Jakoś mam gdzieś co inni gadają :) Mam tylko nadzieję, że trafi nam się po ślubie jeszcze śnieg, żeby można było jakąś ładną sesję zrobić. Tylko jedna rzecz zaprząta mi głowę. Jaki kolor rajstop pod suknię? :D Wiem, że głupie pytanie, ale każdy gada co innego. Kolor sukni to coś między ecru a Ivory

przybij pionę, ja też biorę slub 9.02;)