Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy Tanaloka

przystojny ustawiony facet na wozku szuka dziewczyny.

Polecane posty

Gość Oczy Tanaloka

Czy sa zainteresowane stalym i stabilnym zwiazkiem czy tylko marudza?

Gość niby jak marudzą?
zdrowa dziewczyna kaleki nie chce, i nie pierdol że jesteś przystojny bo na to składa się wiele czynników których Ty siłą rzeczy nie masz :) szukaj ze swojej półki.

Gość pomarzyć można
Stały, stabilny związek? Nie sądzisz, że dzisiejsze dziewczyny zanudziłyby sie na smierć? Mówisz przystojny, a można wiedzieć co masz na myśli ;-)

Gość call me maybe;)
Rozumiem, ze ta prowokacja ma na celu wykazanie jak bardzo kobiety sa zaklamane, obludne i leca na wyglad,tak? Fantastyczne,gratuluje. Czub.

Gość czub nie czub
Ale swoją rację ma .

Gość niby jak marudzą?
wyglad się liczy, nie oszukujcie samych siebie :) faceci też na to patrzą ale oczywiscie to kobiety sa te zle.

Gość a jaka odpowiedź
jak facet jest ciulem to choćby potrafił latać żadna normalna kobieta go nie zechce, mam na mysli to, że znam przypadki.....

Gość Oczy Tanaloka
CZY USTAWIONY I PRZYSTOJNY MOZESZ TO SPRAWDZIC? ILU Z WAS SPRAWNYCH MOZE ZPEWNIC DZIS DZIEWCZYNIE BYT DAC DACH NAD GLOWA I NIE MARTWIC SIE DO 1, MYSLICIE ZE KOLAWY JEST GORSZY, MOZE FIZYCZNIE NIE OGARNIE WSZYSTKIEGO ALE TE KWESTIE SA DO PRZESKOCZENIE. WARTOSCI SA INNE W NAS.

Gość ytrew
Moj przystojniak wyladowala na wozku, jest to dramat ale nie tragedia, najgorsze mamy za soba, wiec nie piszcie glupot.

Gość Ja tęcza.
Mam gdzieś wózek interesuje mnie człowiek, tępaków dość jest dookoła, żeby zainteresować sobą innych nie wystarczy mieć, trzeba przede wszystkim być, frustraci trzepią portfel lub wacka i wypisują głupoty na kafeterii :D

Gość Oczy Tanaloka
ZEBYSCIE CHOCIAZ CHCIALY POZNAC FACETA TAKIEGO NIE Z GORY SPISYWAC NA STRATY, MY NIE POTRZEBUJEMY LITOSCI ALE AKCEPTACJI, CHE PODJECHACV DO DZIEWCZYNY ZAPROPONOWAC DRINKA I ZEBY ONA PRZYJELA NIE 9DWROCILA GLOWE LUB POPATRZYLA SIE Z LITOSCI I PRZYKRO MI NAPEWNO ZNAJDZIESZ TA JEDYNA. KREW SIE BURZY. POZNAJE NA NECIE WYSYLAM ZDJ PROFI CIACHO MOWI PRZYSTOJNY, MOWA TRAWA MOWIE ZE JESTEM NA WOZKU, ZMIANA FRONTU ONA NIE SZUKA NIE CHCE FACETA NA WOZKU. TO DEPRYMUJĄCE PRZEZ KILKA DNI JUZ PRAWIE MILOSC WYZNAJE A KIEDY WOZEK DOJDZIE ZAPADA CISZ IDE W KOSZ, JAK TAK ZYC?

Gość vsghtttttttttf22
do pani kilka postow wyzej : a czemu wyladal na wozku twoj facet ?? jakas choroba ? pytam bo bylam zwiazana zosoba niepelnosprawna. co prawda jak autor topicu moze zapewnic dach nad glowa. ale on ma rente, a do domu nie wpuszcza jego matka. mieszkalam kiedys z nim, dom jest tak stary, ze dach byl dziurawy. facet mnei zostawil, nie ja jego . mimo tego co go spotkalo to nie okazywal wogole serca , nie trzymal sie osoby ktora go kocha tylko szukal panienek , teraz tez szuka

Gość vsghtttttttttf22
autorze a czemu jestes na wozku >??? stwardienie rozsiane ??

Gość stereotypy sa do bani
To masz pecha, ja chetnie poznam taka osobe, zawsze do was wychodze ale wlasnie ta krepacja mnie peszy i z gory pretensja- ze sie uzalam nad wami, guzik prawda.

Gość Pola Pola Pola nie z Opla
bedziesz mnie utzrymywał? gdzie mieszkasz? biore w ciemno :classic_cool: daj jakiś kontakt do siebie

Gość vsghtttttttttf22
mi facet do dzis pory robi przerozne swinstwa , nie dosc ze to on mnie zostawil ( bo mnie nie chce ! ) to jeszcze rozpowiada o mnie w necie wszystkim komu popadnie jakies opowiastki o mnie , ze czowiek ktory nigdy mnie nie poznal to ma inne calkiem rozumowanie o mojej osobie, jest mi bardzo przykro z tego powodu a on szuka panienki z idealnymi cyckami i musi miec niebieskie oczy ! masakra! jak czasem widze ze napisze pewnej dziewczynie ze ma piekne oczy to naprawde ja nie wiem co on widzi , jesli dziewczyna pali papierosy pije , ma czarne zeby , naprawde ladna nie byla , ale dla niego naj

Gość vsghtttttttttf22
autor gdzies sie zmyl :) potrzebujesz akceptacji? moj byly ja mial, mial wszystko ale jest bardzo ironicznym czlowiekiem zapatrzonym tylko w siebie i szuka ksiezniczki idealnej, a nam lata plyna a jemu choroba sie coraz bardziej poglebia

Gość vsghtttttttttf22
ja sobie powiedzialam, ze pod zadny dach faceta nie ide ! mam swoje mieszkanie a przez bylego ktorego nieszczescie spotkalo zostalam na lodzie porzucona, mnei tez nieszczescie spotkalo bo wszystkich stracilam , ale jemu zawsze pomagalam, przychodzil wydzwanial do mnei o pomoc ja zawsze pomoglam , ale on mi nie. chociaz dobre slowo. ale nic z tych rzeczy. zostalam jeszcze przez jego matke zbuzgana

Gość vsghtttttttttf22
moze to moj byly ... - bo milczy ... jesli on to za chwilekazdemu znajomemu chamskie opowiastki o mnei bedzie gadac . ja nie wiem skad w ludziach tyle ninawisci chamstwa zlosci zawistosci ....

Gość Ja tęcza.
A ty co, nawiedzona? Daj sobie spokój, znajdź nowy obiekt, jeśli ktoś źle się o tobie wypowiada to sam sobie robi gnój, ludzie obgadujący działają na mnie jak najgorsza zaraza.

Gość poznam chetnie kogos kogo
zycie doswiadczylo, moze nie jest pusty w srodku już do ciebie piszę misiaczku

Gość fygddtry
tetra od pieluch tetrowych? Sorki jesli urazilam, w ogole mi to nie przeszkadza

Gość vsghtttttttttf22
do ja tęcza - a pisze bo chcialam zapytac dlaczego na wozku autor :) wiesz, u mnie jest tak, ze ci jego znajomi ( ktorzy ze mna nie rozmawiali, nie poznali nawe) maja jak najgorsze zdanie o mnie, bo jego celem wlasnie jest takie wyrobienie mi opinii.. a robi to dlatego bo wie ze ja go kocham wciaz , ale powoli daje sobie spokoj, bo sama stracilam na zdrowiu przez niego . wlasnie to mnie boli co on o mnie gada , swoim bylym pannom tez. ci co mnie znaja to wiedza jak jest naprawde, ale nikt mu nie zwroci uwagi ze dziewczyny nie mozna niszczyc , bo on chory

Gość Oczy Tanaloka
SPRAWDZ TO....... PROPONUJE OBEJRZEĆ NA YOUTUBE RUGBY NA WÓZKACH

Gość Ja tęcza.
Dla mnie to patologiczny osobnik, omijac z daleka, prawda zawsze wyjdzie na jaw, moze nie od razu, juz go zycie krzywdzi, przykre to ale zasluzyl i tu widac wlasnie sprawiedliwosc. Nie musisz nikomu niczego udowadniac. Bądź sobą i idź do przodu, a nie oglądaj się na debila, jak go zobaczysz na ulicy to możesz go popchnac i spuscic z gorki ;-)

Gość vsghtttttttttf22
autorze, wiec zycze duzo zdrowka . dobrze ze mieszkasz sam. bo moj byly mieszka z matka i ona mnie nawet do domu nie chce wpuscic. oklamuje mnie kiedy zapytalam czy on lezy w szpitalu, bo nie chciala abym go odwiedzila . a on nie ma nikogo. ale charakter ma nie do zniesienia , bo jak robie dobrze to zle , a jak zle to tez zle . On ma stawrdienie rozsiane, i jest coraz gorzej, chociaz przede mna to ukrywal.. mam sentyment do niego, bo kiedys bylo fajnie ( jak juz byl chory ) ... chcialabym abysmy chociaz zostaki przyjaciolmi, chcialabym go odwiedzac, zabrac do kina ( bo w realu on nie ma nikogo) ale on nie i koniec. ale jak przyjdzie taki moment to sie odezwie . ale ja nie moge tylko czekac i czekac kiedy mu sie odwidz, bo lata nam leca

Gość a jaka odpowiedź
tetraplegia-porażenie czterokończynowe

Gość Ja tęcza.
Napiszę wam że takim "jeźdźcem" bym nie pogardziła :P

Gość Ja tęcza.
Autorze tylko nie pisz że jesteś jednym z nich i to tym w tatuażach, bo się zakocham i rzucę swojego misiaczka :P Dobra, koniec żartów ale chłopaki super!

Gość Olip
czy sprawny czy kolawy sa wszedzie dewianci. Oczy szacun za odwage wyjscia.