Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokopatrze

chcę ja poznać

Polecane posty

Gość wysokopatrze

Witam, mam 18 lat, kiedyś jak byłem młodszy miałem konflikt z pewnym gościem, ale po jednej bójce się rozeszło. Minęlo od tego czasu z 3 lata. Pół roku temu była taka sytuacja że mój kumpel zaczepił jego dziewczynę (ta dziewczyna i mój kumpel się kolegowali) i on się do niego rzucił, zaczęła się bójka. Po tej sytuacji ten mój kumpel mi o tym powiedział, żebym w razie czego za nim stanął, ponieważ jej chłopak jest bardziej zbudowany od niego. Ja jestem od tego chłopaka wyższy. I pokazał mi która to jego dziewczyna, jakoś wcześniej tak bardzo się jej nie przyglądałem, a od tamtej pory nie mogę przestać na nią patrzeć, ona też nie raz spojrzy. Kiedyś zaczepiła mnie na fb a ja nie zareagowałem i teraz nie wiem co robić?

Gość wysokopatrze
Podoba mi się ona, z moim kumplem który ją zaczepił już się nie kumpluje bo się wkurzył na nią o tego chłopaka.

Jak o niej świadczy to, że jest z kimś w związku, a zaczepia kogoś innego na fb? Gdyby udało Ci się z nią być, to czy nie byłbyś niespokojny, że i Tobie wywinie taki numer?

Gość wysokopatrze
no tak, ale to był jeden raz. nie patrzy się na mnie jakoś zalotnie, nie uśmiecha, nie zwraca uwagi, dlatego dziwi mnie dlaczego zaczepiła skoro nigdy nie przejawiała zainteresowania. Poza tym, może im się nie układa

DOKŁADNIE!:) skoro Cię nie zna, jest w stałym związku więc zastanów się czy ta dziewczyna jest taka jak sobie wyobrażasz....

Gość wysokopatrze
przecież to tylko zaczepka przez internet, nie osobiście...

Nie przejawia zainteresowania, bo nie chce, żeby ktokolwiek domyślił się, że jest Tobą zainteresowana. Nawet, jeżeli nie układa jej się z tamtym facetem, to powinna być z nim szczera i najpierw skończyć związek z nim, a później zacząć ewentualnie z Tobą. Wiesz, jest też inna sprawa... Kobiety uwielbiają mieć mnóstwo adoratorów, dla których niekoniecznie chcą zakończyć swój związek. Stąd być może ta zaczepka. Na Twoim miejscu usunęłabym się na bok, bo wchodzisz na totalnie niezbadany grunt. Póki nie zakochałeś się w niej po uszy i nie cierpisz, wycofaj się.

Gość wysokopatrze
Nie wygląda na dziewczynę której potrzeba dowartościowania. Ma znajomych, przyjaciół, bardzo ładna, sympatyczna twarz, nie taka sukowata, nie ubiera się wyzywająco, jest taka normalna, naturalna, nieśmiała. Nie jest wulgarna, nie krzyczy (jak co niektóre na korytarzu)

Gość wysokopatrze
Przynajmniej tak ją spostrzegam, bo już jakiś czas obserwuje ją w różnych sytuacjach

Gdyby była w porządku, nie zrobiłaby tego. Żeby być OK, trzeba najpierw skończyć coś (czyli być w porządku z byłym partnerem), a później zacząć coś nowego.

Gość tak to widze tutaj
moze nie jest typem podlotka trzpiotki co to trzepie rzesami usmiecha sie na widok faceta krzycyz aby ja zauwazono:) jest dorosła i wie ze jak facet zaint. to sam podejdzie i pogada. nie zmieniaj jej tymbardziej ze opisałes ja powyzej s rozne tytpy kobiet dziewczta czesto to; krzyk pisk glosne zachowanie a sa 100 m dalej zachowanie gówniarskie..smiechy wrzaski bezcelne gpienie sie komus w oczy..a ona jest inna na poziomie. docen to zagadała na fb wiec terz twoja kolej, zaczepka to zaczepka niewazna jaka wazne ze była

Gość wysokopatrze
Przeciez to zaczepka na fb tylko. POTEM I PRZEDTEM zero kontaktu jakiegokolwiek. Po prostu czasami wymienimy się spojrzeniami i tyle. Zaobserwowałem że oni często się kłócą, nie raz ona płacze i czasami rozchodzą na jakiś czas, a ona nie kręci z nikim w tym czasie kiedy jest "wolna". Mam ochotę podejśc bo jest taka uśmiechnięta na przerwie, delikatna.

Być może szuka tylko pocieszenia, skoro tak często się kłócą? Ona go kocha. Gdyby tak nie było, to już dawno by odeszła (zakładam, że jest młodą osobą i całe życie przed nią).

Gość tak to widze tutaj
cini cos w tym jest moze zakumpluj sie z jej facetem dowiesz sie o co chodzi

Gość wysokopatrze
raczej przyjaźń z nim nie wyjdzie bo mówiłem że kiedyś daliśmy sobie "po mordzie" i na tym się skończyło. nie lubimy się, ale nie warczymy na siebie. ignorujemy się.

Gość wysokopatrze
wypowiedzcie się jeszcze coś.

Gość wysokopatrze
Nie mogę przestać na nią reagować. Kiedyś stałem blisko i chciałem zagadać, ale nie chciałem by jej chłopak się pojawił bo byłaby bójka. Jestem tak nieudolny w tym wszystkim