Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentKaaaaaaaa

POMOCY, czy jest ktos zorientowany, jakis student?

Polecane posty

Gość studentKaaaaaaaa

czy jesli nie zdalam za pierwszym razem w sesji egzaminu, a w drugim terminie czyli 1 poprawkowym nie podeszlam do niego w ogole (z powodu pewnych okolicnzosci) to czy musze miec w INDEKSIE i karcie egzaminacyjnej tez wpis z 2 terminu, czyli 1 poprawy? czy dostaje za ten termin automatycznie kolejne 2, czy nic bo nie podeszlam? chodzi mi o to czy konieczne jest wpisywanie tego do indeksu usosa, karty? bede wdzieczna za jakies info

Gość wg mnie nie jest konieczne
skoro to sesja poprawkowa - wciąż trwająca, to możesz podejść do egzaminu w dowolnym jej momencie albo i później o ile otrzymasz przedłużenie sesji. To kwestia umówienia się z egzaminatorem. Rozumiem, że to zwykły egzamin,a nie żaden komis czy coś tam? Po prostu poproś o inny termin egzaminu.

Gość studentKaaaaaaaa
tak zwykly egzamin, ale mam jeszcze 3 termin, bo jest pierwszy termin w czerwcu i 2 poprawy we wrzesniu, jedna "odpuscilam" jakby, chodzi mi jedynie o to czy musze miec wpis w indeksie , karcie lub czy w usosie ze nie podchodzilam do tego egzaminu w na pierwszej poprawie lub czy musze miec wpisana za ten termin opuszczony dwoje? tylko o wpis mi chodzi:)

Gość wg mnie nie jest konieczne
Nie, nie "musisz", ale jeśli np. egzaminator tak to ustalił z tobą (tzn. nie wiem, np. wpisał cię na listę na ten dzień a ty się nie zjawiłaś) to ma prawo potraktować ten egzamin jako nie zdany. Jesli np. podał terminy swoich konsultacji i powiedział, że możesz przyjść na któryś z nich i podejść do egzaminu - to nic nie straciłaś nie przychodząc na ten termin.