Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domekk

Wstydliwy proble,a moze dylemat?

Polecane posty

Gość domekk

Poznalem dziewczyne 15 lat mlodsza,okazalo sie ze dziewica.Wiaze z nia plany na wspolna przyszlosc.Dreczy mnie pytanie czy ona kidys nie pojdzie w dluga z rcaji wieku lub checi sprobowania sexu z innym.Co wy o tym myslicie?

Gość hdfkjsdjsldblghsbjd
Myślę, że pójdzie :D Prędzej czy później... Hajtniesz się, będziecie małżeństwem powiedzmy i 20 lat i potem jej uderzy do głowy, jak na przykład będzie wchodzić w wiek średni. Prędzej czy później ciekawość weźmie górą. Nie dziś, nie za rok, nie za 10 to za 15 czy 20. Tak jest.

Gość domekk
Wlasnie to mnie dreczy ona ma lat 20 ja 35.Mysle zeby sobie dac z nia spokoj,bo potem bede cierpial.

Gość no ja pier.......e
Świetnie. Już wiadomo co będzie za 20 lat :lol: Wyszłam za faceta 13 lat starszego, po 15 latach małżeństwa dowiedziałam się, że podobno od 10 lat się nie dogadywaliśmy, byliśmy w separacji lub w trakcie rozwodu i w ogóle moje małżeństwo to czysta fikcja- pomimo dzieci. Szkoda tylko, że nie dowiedziałam się tego od męża lecz od jednej z jego kochanek...

Gość hdfkjsdjsldblghsbjd
Ja mam 36 lat. Osobiście nie znam ani jednej pary małżeńskiej, gdzie którekolwiek z partnerów byłoby tym pierwszym. A w zeszłym roku, z powodu "ciekawości" jego żony rozpadło się małżeństwo kolegi (45 lat). Małżeństwem byli 21 lat. Podobnie bywa i z kolegami, którzy hajtnęli się z pierwszą partnerką seksualną. Również ich ciekawość poniosła. Tak jest. Faceci ogólnie są bardziej skorzy do zdrady bez względu na ilość partnerek, ale kobiety po wielu latach z jednym partnerem ponosi ciekawość. Zwykła to ludzka codzienność.

Gość domekk
Ja jej nie zdradze,ale ona moze miec takie mysli no i ta roznica wieku.

Gość 8ggev
a skad ty mozesz wiedziec czy jej nie zdradzisz?jasnowidz czy co?:D

Gość domekk
Bo ja nigdy nie zdradzam,ale zawsze pozostaje ten 1%

Gość no ja pier.......e
Bo ja nigdy nie zdradzam - ee no to spoko, co nie? Ona może być 100% pewna, Ty natomiast już teraz ją podejrzewasz. Świetny związek. Daj jej spokój.

Gość domekk
Znam siebie,ale pozostawilem jednak ten 1%.Ja jej nie podejrzewam.Taka wersje hipotetyczna zalozylem,bo po co mamy sobie zatruc zycie.

Gość hdfkjsdjsldblghsbjd
No jasne, niech facet da jej spokój, a sobie oszczędzi cyrków. Lepiej odpuścić za wczasu.

Gość domekk
Wypowie sie ktos jeszcze?