Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna5925

Nęka mnie były

Polecane posty

Gość Justyna5925

Błagam was o pomoc i porade! Mój eks nie moze pogodzić sie z tym, ze z nim zerwałam i codziennie wydzwania do mnie i pisze setki smsów, proźby i groźby nie pomagaja, ignorowanie też nie bo to trwa juz prawie miesiąc a on dalej to robi. Jestem juz przez to na skraju psychicznej wytrzymałości;( Prosze, co mozna zrobić w takiej sytuacji? Operator (Orange) mówi ze nie ma mozliwości zablokowania numeru, w moim telefonie (sony ericsson) tez nie ma takiej opcji a ja juz popadam w rozpacz:(

Gość leeenaaa
Zmień numer, i poproś kolegów/braci, żeby załatwili sprawe. Proste. Nie wdawaj sie z nim w dyskusje na pewno.

Gość jtdgp
Moj mnie neka juz 2 lata i co ja mam powiedziec?czasem wystaje pod moim domem

Gość qweeerrrg
bez przesady z tym stalkingiem. przeciez byla z nim jakis czas, dupy mu dawala a teraz co, chlopak to stalker??? dobre, po prostu ma despersje, zalezalo mu na tobie

Gość pieszczo_haha
a nie nęka cię była byłego i aktualna byłego i koleżanka tej byłej co była byłego?

Gość jtdgp
A ten co mi 2 lata pod domem wystaje to tez ma depresje?czy co?

Gość pieszczo_haha
sra nie wystaje. teraz są nowocześniejsze metody :)

Gość jtdgp
Jakie?czasem siedzi w aucie i wtedy nie wychodze z domu

Gość pieszczo_haha
haha po chuj? to zaproś go na górę w celu konwersacji?

Gość jtdgp
Niby o czym?ja z nim juz nie chce miec nic wspolnego

Gość pieszczo_haha
to mu słabo zakomunikowałaś, bo widać dalej ma nadzieję

Gość jtdgp
Od 2 lat nie zamienilam z nim slowa i do niego nie wyszlam i jak tu moze miec niby nadzieje?zerwalam z nim bo duzo pil i chcial mnie uderzyc

Gość Justyna5925
Nie rozumiecie ze minimalny choćby kontakt jak odpisanie sms powoduje ze on intensyfikuje to dreczenie dziesięciokrotnie? Kłamał juz w stylu "napisz mi tylko czy mnie kiedykolwiek kochałaś i juz wiecej nie bede sie odzwyał", gdy napisałam ze "nie" (domyślając sie ze "tak" spowoduje pogorszenie sytuacji) to nie dość ze nie przestal sie odzywac to zaczął dzwonic i pisać jeszcze wiecej. On nie stoi nigdy przed domem, mieszka 40km ode mnie i nie mam kogo i jak na niego nasłać, z reszta watpie czy to pomoże. Na policje nie pójdę bo mnie wyśmieją albo zbagatelizuja sprawe, z reszta wstydze sie:( Ale musze coś zrobic bo ten człowiek rujnuje mi psychike! I nigdy nie uprawialiśmy seksu, właściwie to byliśmy na kilku randkach i stwierdzilam ze to nie to, wiec to nawet nie był chłopak w pełnym tego slowa znaczeniu. Przecież musi dać sie coś zrobić bez policji, moze znacie jakieś programy, chocby płatne zeby zablokowac ten głupi numer? Przeciez to jest chore ze cały świat jest bezsilny wobec jednego wariata!

Gość lunalunalunalunaluna
mnie mój ex mnie nękał 8 mc. Groźby, miliony telefonów i smsów. Wydzwaniał domofonem np. o 3 w nocy jak miałam na rano do pracy. Przyjeżdżał rano jak jechałam do pracy. Bałam się własnego cienia. Dopiero teraz po ponad roku doszłam jako tako do siebie. Istny koszmar. Poszłam na policję, ale w końcu wycofałam oskarżenie, bo bałam się, że będzie jeszcze gorzej. Ignorowałam nic to nie dało. Nie wiem co mam ci poradzić pomimo tego, że sama przeszłam ten koszmar. Bardzo Ci współczuję, wiem co czujesz teraz.

Gość jtdgp
Zmien ten numer w abonamencie mozna

Gość bez pseudo
Zastanawiałyście się czemu oni tak się zachowują?

Gość Justyna5925
Bo sa chorzy psychicznie? Bo ubzdurali sobie ze maja jakieś szanse? Albo zwyczajnie są po ludzku podli? Bardziej zastanawia mnie ten brak wstydu i godności, przeciez ja spaliłabym sie ze wstydu gdybym zrobiła 10% tego co ten człowiek.

Gość jtdgp
Moj eks gadal ze tylko mnie kocha bo jestem porzadna i nadaje sie na zone:o ale on na nic sie nie nadawal sam przyznal sie do chodzenia na boki

Gość pieszczo_haha
aha, nie fajnie skoro miał cię na miejscu

Gość jtdgp
Ciekawe jak dlugo bedzie siedzial pod moim domem,grozic nie grozi wiec z czym isc na policje?od tego czasu faceta nie mialam boje sie ich,was

Gość jtdgp
Ciekawe jak dlugo bedzie siedzial pod moim domem,grozic nie grozi wiec z czym isc na policje?od tego czasu faceta nie mialam boje sie ich,was .

Gość pieszczo_haha
to z czego żyje jak przed domem przesiaduje, kto na niego zarabia?

Gość jtdgp
Caly czas nie siedzi raz na jakis czas i pod wieczor zazwyczaj a ja wtedy nie wychodze