Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejf7

TO NAPRAWDĘ WAŻNE.

Polecane posty

Gość dejf7

Witajcie , błagam Was pomóżcie mi , bo już wariuję. Chodzi o to ,że kochaliśmy się z dziewczyną 25 kwietnia tego roku bez zabezpieczenia ,ale ostatecznie skończyłem na zewnątrz. W maju nie dostała okresu , w czerwcu i lipcu już tak , postanowiliśmy że pójdziemy w sierpniu do ginekologa. Poszliśmy więc 6 sierpnia , i zrobił jej USG. I teraz moje pytanie , czy ginekolog mógłby nie wykryć ciąży po takim czasie .? ( 25 kwietnia stosunek , 6 sierpnia robione USG ) obojętnie jakie to USG by nie było .? (brzuszne, dopochwowe itd.) .? Oczywiście ginek. powiedział ,że nic tam nie widzi , drugie pytanie z mojej strony to takie,czy jeżeli pacjentka była wyjątkowo młoda , w tym przypadku 16 lat ,to czy mógłby ukryć coś przed nią .? Proszę o NORMALNE odpowiedzi , bez docinków, dziękuję i pozdrawiam.

Gość najlepsze tłumaczenie:/
gdyby była w ciązy to już by miała duży brzuch do tego czasu poza tym nie dostałaby miesiączki i gin by odkrył ciąże przy badaniu

Gość gościu, ty naprawde jesteć
nienormalny, ile jeszcze razy założysz ten sam temat??? doucz się matole, potem porządnie zabezpiecz, a dopiero potem bierz się za seks!!! tak, kurwa lekarz ukrył przed laską, że jest w ciąży i poczeka aż ta zacznie rodzić- wtedy jej powie

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
HAHAHAHHAHA SZCZAM 'CZY JEŚLI PACJENTKA JEST NIEPEŁNOLETNIA TO MÓGŁBY UKRYC PRZED NIĄ, ŻE JEST W CIĄŻY?" hahahahha nie mogę :D

Gość kkkkkkkkkkkkocham kafeterię
nic tak nie potrafi poprawić mi humoru :D

Czujecie? Dziewczyna idzie do lekarza i jest w ciąży, ale lekarz jej nie mówi, bo jest niepełnoletnia hahaha no nie mogę :D :D :D

Gość mrrrrrr3241
zrubcie test ciążowy, kupisz w aptece . pare kropel jej moszu wszystko wyjasni i ZABEZPIECZAJ się baranie

Gość gościu, ty naprawde jesteć
lekarz musiałby byc tak wybitnie inteligentny jak autor tematu

Dziewucha miesiączkuje normalnie i była 4 msc po stosunku u gina. Ciążę się wykrywa około 5 tygodnia. Boże strasznie niedouczeni Ci ludzie. Tacy nie powinni uprawiac seksu.

Gość tratatataaaa
Powie jej to jak skończy 18 lat ;)

hahahaha :D