Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasikas

Jak przekonac do leczenia anoreksji?

Polecane posty

Gość sasikas

Siostra mojego chlopaka ma anoreksje, ale za nic nie daje sie przekonac do leczenia, nie daja nic rozmowy z rodzicami ani psychologiem i psychiatra, ma 20 lat, wiec do leczenia zmusic jej sie nie da, ja tez staralam sie z nia rozmawiac, ale kompletnie zadne argumenty do niej nie trafiaja, nawet wizja smierci jest dla niej niczym... Dziewczyna doslownie niknie w oczach z tygodnia na tydzien (widze ja co weekend i za kazdym razem jest chudsza...) Moze ktos kto wyszedl z tej strasznej choroby cos poradzi?

Gość lepiej lepiej lepiej
to bedzie trudne moze poradzcie sie psychologa

Gość gość
Już wcześniej pisałam o Fundacji Światło Dla Życia i mam dobrą wiadomość dla osób chcących się wyleczyć. Pracuję w Fundacji jako wolontariuszka i długo pracowaliśmy nad tym aby zdobyć dotację na leczenie, ale będą to dotacje na konkretne osoby i wtedy leczenie 1 osoby będzie kosztowało tylko 1000 zł za tydzień gdzie w innych ośrodkach cena min to ponad 2000 za tydz Dlatego teraz zainteresowanych dotacją proszę o napisanie krótkiej prośby o dofinansowanie wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych w celu kontaktów z potencjalnymi sponsorami na adres agatatatoja@wp.pl To jest wasza szansa i wasza decyzja czy z niej skorzystacie ..........