Armaid 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 prosze pomóżcie mi wybrać. daje jana za uzasadnienie odpowiedzi chce przefarbować włosy farbą z loreal paris więc wykonuję test http://www.lorealparis.pl/_pl/_pl/minisites/ekspert-doboru-koloru/index.aspx jaka farba najlepsza ale przy tym pytaniu nie mogę sie zdecydować moje kolory włosów 1. rozjaśnianie włosów za pomocą john frieda go blonder 2. rozjaśnienie szamponetką z joanny z 9%utleniaczem 3. przyciemnienie na brązowo szamponetką 4. przefarbowanie szamponetka na czrny 5. przefarbowanie szmponetką z czarnego na jasny brąz za pomocą szamponetki z joanny z 9%utleniaczem teraz moje włosy mają kolor jasny brąz wchodzący w rudy więc jak mogę określić typ moich włosów jak sądzicie? tu są odpowiedzi: a) naturalne (ale to odpada) b) farbowane ton w ton na kolor zbliżony do naturalnego c) farbowane koloryzacją stałą na ciemniejszy kolor (nie używałam nigdy trwałej farby) d) rozjaśnione koloryzacją stałą lub dekoloryzatorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach