Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dośc tej sytuacji.

Nie potrafie przestac o kimś myślec - nie wiem co robic.

Polecane posty

Gość Mam dośc tej sytuacji.

Kilka miesięcy temu poznałam kogoś przez internet, rozmawialiśmy przez mikrofon na skypie, widzialam go tylko na zdjęciach. Dopóki poruszaliśmy ogólne tematy traktowalam go tylko jak znajomego z internetu (choc wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie). Wszystko sie zmienilo kiedy zaczął mówic, jak bardzo na niego odziałuje (i tu zaczal poruszac seksulane kwestie). Utrzymuje ze mną kontakt bo rozmowa ze mną sprawia mu przyjemnosc (prawdopodobnie seksualną). Oczywiscie potrafi rozmawiac o wszystkim ale wiem, ze dąży do jednego tematu. Problem jest taki, ze zaczełam czuc do niego coś więcej! - Tak, wiem, że to naiwne, absurdalne i głupie - ale nie potrafie zmienic tych odczuc. Co gorsza, myśle o nim nieustatnie i nie potrafie tego przerwac. Nawet wyjazd tego nie zmienił, gdy wróciłam do domu wszystko wróciło do normy. Nie wiem, co robic - jeśli nadal bede z nim utrzymywac kontakt oszaleje! Nigdy nie przestane o nim myślec. Tylko radykalne posunięcie pozwoli mi zapomniec - najlepiej usunięcie go ze skypa - ale tego w głębi duszy nie chce. Chcialabym mu wyznac co czuje ale nie chce kompromitacji - poza tym to nic nie zmieni - on najprawdopodbniej oczekuje tylko jednego (wiadomo czego) i nie traktuje mnie poważnie. Co robic?

Gość maniana 11
czesc

Gość maniana 11
czesc

Gość pieszczo_haha
idź w pi**um poj**ie

Gość alergikkkkkk
Wątpliwe, by kobieta to pisała.

Gość myśle o kimś
aalergikkkkkk a dlaczego wątpisz?