Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nioonia45454545455454

warto sie uczyć ....

Polecane posty

hiszpańskiego? prosze o argummentacje i ewentualnie inne jezyki ktorych sie warto uczyć

Gość pani bezczelnego kota
hiszpanski jest jednym z najpopularniejszych jezykow, jest w czolowce jesli chodzi o ilosc uzytkownikow. poza tym to ladny jezyk i nie jest wcale taki trudny.

właśnie podoba mi sie jego brzmienie bardzo

1. 3najpopularniejszy język na świecie(Hiszpania+prawie cała Ameryka Środkowa i Południowa) 2. Jest piękny 3. Jest bardzo prosty do nauczenia(uczyłam się go sama, ponieważ moja grupa nie umiała w 3klasie liceum odmieniać czasowników w czasie teraźniejszym) 4. Kraje hiszpańskojęzyczne są świetne(ciepłe, mili ludzie) 5. Hiszpanie i Latynosi są tacy przystojni :) 6. W Polsce hiszpański to w pewnym stopniu nowość. Nie zna go tylu ludzi, co niemieckiego, rosyjskiego, francuskiego, czy włoskiego. Nie mówiąc o angielskim

oj dziekuje, przekonałaś mnie do nauki tego pieknego jezyka

To dobrze. Cieszy mnie, gdy jedna osoba więcej zaczyna uczyć się hiszpańskiego. Dodam jeszcze, że różni się on trochę w zależności od regionu i kraju. Ale i tak wszyscy zaczynają się uczyć, czy to się komuś podoba czy nie-wymowy madryckiej.

Gość sreal
Ucz się Katalońskiego, bo hiszpański to zna byle kto, a z takim językiem możesz znaleźć dobrą pracę, bo mało jest na rynku osób znających ten język.

Gość gość
Dobrze uczy Tomek Zalewski. Zajęcia grupowe mi odpowiadały na Skype, bo za bardzo nie mam innej możliwości nauki w moim przedziale wiekowym – 50+. Pan Tomek umie przekonać do nauki języka niemieckiego i prowadzi lekcje z uwzględnieniem nowoczesnych metod, które na mnie zadziałały pozytywnie. Zaczęłam się pasjonować wręcz nauką niemieckiego i poznałam wiele wspaniałych koleżanek, które przy okazji pozdrawiam. To strona internetowa pana Tomasza https://zalewskitomasz.pl/.