Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankomuzykanto

Dziecko straciło apetyt :(

Polecane posty

Gość jankomuzykanto

Witajcie Mój mały juz 15 miesieczny synek od niecalych 2 tyg przestał prawie wogole jesc. Prawdopodobnie jest to objawem zabkowania bo jak bylismy u lekarza z tydz temu to przepisal mu leki antywirusowe w razie jak by co (bo od kiedy zabkuje za kazdym razem ma infekcje gornych drog oddechowych a nastepnie zapalenie oskrzeli raz nawet pluc :/). Ale leki jak narazie nic. Jak cos to bierze maly kes do buzi i wypluwa. Jedyne rzeczy jakie je to mleko z rana, maliny, winogrona, chrupki ryzowe, palszuki, kogurty i duzo picia. Sporadycznie zupe czy drugie - jak cos to z 3 łyzki MAX. Zastanawiam sie jednka czy nie ma czegos z gardlem... bo lapie sie za te uszy, ciaga bluzki pod szyja. Czy wasze maluchy tez przechodzily taki stan niejedzenia? Bo jak to nie bedzie gardlo to nie wiem co. A maly nie schudl - jest jaki byl :|

Gość jankomuzykanto
Dodam ze daje malemu teraz czopki i noc przesypia ladnie... sa one przeciwbolwe bo zelem nie daje mi smarowac dziaselek.

nie chce cie straszyc ale u mnie bylo podobnie mniej wiecej w atkim samym wieku i okazaly sie bakterie i zakazenie jelitowe , wzdete jelita , bole brzucha a czelo sie od braku apetytu , teraz mam leki na 12 dni jak nie pomoga to szpital:(

Gość mój tez nie je..
hej mam ten sam problem, tzn synek 15 miesięcy- wcześniej mały miał wielki apetyt, potem pojawiła sie 3 dniówka i jadł bardzo mało (wiekszość spał i był na mleku tylko) pozniej wyzdrowiał a jesc nadal nie chce, równiez ida ząbki teraz dwie trójki na raz ale ostatnio jak szły trzonowe apetyt miał...więc ja już nie wiem, ręce mi opadają nie je teraz nawet połowy z tego co jadł przed tą chorobą 3 dniową.

Gość yukki
19 miesięcy, od jakichś 3 bardzo mało je :( ale energiii ma więcej niż ja. a karmicie jeszcze piersią?

Gość dzieci tak wlasnie maja
w drugim roku zycia zaczynaja mniej jesc. jesli je cokolwiek, jest zywe radosne i dobrze spi to wszytko ok.