Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśle o kimś

Co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość myśle o kimś

Kilka miesięcy temu poznałam kogoś przez internet, rozmawialiśmy przez mikrofon na skypie, widzialam go tylko na zdjęciach. Dopóki poruszaliśmy ogólne tematy traktowalam go tylko jak znajomego z internetu (choc wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie). Wszystko sie zmienilo kiedy zaczął mówic, jak bardzo na niego odziałuje (i tu zaczal poruszac seksulane kwestie). Utrzymuje ze mną kontakt bo rozmowa ze mną sprawia mu przyjemnosc (prawdopodobnie seksualną). Oczywiscie potrafi rozmawiac o wszystkim ale wiem, ze dąży do jednego tematu. Problem jest taki, ze zaczełam czuc do niego coś więcej! - Tak, wiem, że to naiwne, absurdalne i głupie - ale nie potrafie zmienic tych odczuc. Co gorsza, myśle o nim nieustatnie i nie potrafie tego przerwac. Nie wiem, co robic - jeśli nadal bede z nim utrzymywac kontakt oszaleje! Nigdy nie przestane o nim myślec. Tylko radykalne posunięcie pozwoli mi zapomniec - najlepiej usunięcie go ze skypa - ale tego w głębi duszy nie chce. Chcialabym mu wyznac co czuje ale nie chce kompromitacji - poza tym to nic nie zmieni - on najprawdopodbniej oczekuje tylko jednego (wiadomo czego) i nie traktuje mnie poważnie. Co powinnam zrobic?

powiedz mu co czujesz i jak on cie zablokuje na Skype to sprawa się wyjaśni. :D Czy on wogóle ma zamiar się z tobą spotkać w realu???

Gość myśle o kimś
On nie jest z Polski.

Gość myśle o kimś
Niedługo przyjedzie do Wielkiej Brytanii, na razie jest jeszcze Bangladeszu.

Gość Dociskacz posratny
poracha

Myślę, że powinnaś z nim o tym porozmawiać. Jeśli Cię odrzuci, to wiadomo będzie, czego chciał. Jeśli z Tobą o tym porozmawia, to może warto się z nim spotkać. Swoją drogą też miałam taką internetową przygodę kiedyś, byłam młodsza, naiwniejsza i takie tam.. Odległość 150km miała znaczenie..

Gość myśle o kimś
Sugerował, że chciałby sie ze mną spotkac...ale to mało prawdopodobne mieszka w USA.

Jeśli spotkanie nie wchodzi w grę, to się nie angażuj, bo pożałujesz tego ! Wiem, co mówię. Chociaż byłam młoda i głupia, żałowałam trochę, bo to było nieosiągalne.

Gość myśle o kimś
Żadnego konkretnego terminu ze mna nie ustalal, po prostu sugerowal ze bardzo chcialby sie ze mna spotkac - twierdzi ze wszystko jest możliwe. Chodzi o to, ze nie wiem, tak naprawde czemu utrzymuje ze mna ten kontakt, z jakich powodów (czy tylko dlatego ze rozmowa ze mna sprawia mu przyjemnosc)

Gość vrerve
może nie chodzi mu tylko o jedno a szuka dziewczyny bo nie ma szczęścia w ,,realu''?nie myśl tak negatywnie odrazu

Gość myśle o kimś
vrerve W tym własnie problem, ze nie wiem o co mu chodzi...dluzej juz nie potrafie czekac na "niewiadomo co".

Gość vrerve
to spróbuj się jakoś delikatnie zapytać

Gość myśle o kimś
kompletnie nie wiem jak.... Jeśli w ciagu tygodnia, dwoch nic sie nie zmieni chyba go usunę bo dluzej nie wytrzymam.

Gość myśle o kimś
dlaczego mnie to spotkalo