Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna ze stażu

Dostałam 850 wypłaty, kupiłam baleriny skórzane i katanę jeansową

Polecane posty

Gość carmencitttttta
ja nie jestem idiotka co tydzien a nawet pare dni po wyplacie ryczy ze juz nic nie ma =bo poszlo na rzeczy ktore nie byly konieczne

Gość Przepuscilam wszystko...
Carme... przestan sie tak denerwowac, choc podoba mi sie czego zyczysz, te wydlubane oczy :D Masz racje, ja bylam taka kretynka, wydalam wszystkie pieniadze na pierdoly, zamiast kupic sobie min. kawalerke.

Gość ccccccccccccccccccccccccccccc
dbilizim najoierw się ubierać. Najpierw to się opłaty robi, potem wylicza sie jedzenie i leki a to co zostaje to jest na ubrania

Gość carmencitttttta
nie kpij - tu nie chdzi o kawalerke -tylko o rozsadne gospodarowanie kasą- ja mam zelazna zasade- co miesiac odklad 10 % pensji - i nigdy nie bede jak m ekolezanki ketynki co pensje ba ubrania buty przeputują

Gość carmencitttttta
Pierwszym rachunkiem który płacę jest net: dzięki temu mogę za darmo płacić inne siedząc nago przed kompem, bo nie mam w czym iść na pocztę, chyba że w moich gumiakach.

Gość oj zapewne to absolwentka
oj wiekszosc stazystow mieszka z rodzicami wiec o czym ta dyskusja?:O

Gość RaZR
Kto Ci takich bajek naopowiadał? Jest masa blogów o modzie i sam znam kilka dziewczyn i kokosów z tego nie ma. Po za tym zanim zgromadzisz swoją kolekcję to wszystko wyjdzie już mody, tak więc nikt nie będzie chciał tego oglądać.

Gość Przepuscilam wszystko....
Naprawde przepuscilam wszystko i nie mam przez to mieszkania, mieszkam u faceta, w razie W musze wynajmowac, nie zaluje bo zobaczylam kawal swiata i rozpiescilam sie na maksa, a zycie po to jest, no ale teraz pasuje miec swoje lokum i oszczednosci, choc zycie na biezaco jest ok, gorzej jak nie masz za co zyc i za co placic rachunkow.

Gość vbnmkghjkla
rodzice mojej koleżanki zainwestowali 250 tyś w amber gold i dopiero się cieszą... a mogli już zaszaleć za te pieniądze, przynajmniej coś by z tego mieli

Gość siakhuntalla
co pomysllibyscie o mamusce -gowno zarabiajacejjak wiekszosc bab- co wydała kase na torebke -choc miała pare innych zamiasta na dentystę dla dzieciaka choc bolał go ząb?torebke se mozna w dupe wsadzic i rachunkow sie nia nie zaplaci

Gość romullllllllllllllllakalla
jakby kolezan ka szlochała ze z glodu ubmiera -a kase na bzdety przeputała -to bym rzekła zdechnij

Gość conhitta
oszczędzanie - nie wyrzucanie kasy w bloto-to ma dewiza-mam tylko 2 torebki i zyje-mnie moda nie interesuje

Gość valinthhka
ja nie rozumiem jak kobiety mało zarabiajce-czyli wiekszosc -moga wydał pol pensj iw jeden dzien -na ciuchy buty torebki bizuterie-a potem lament za co przezyje do konca miesiaca- te pipy durne to powinny zdychac z głodu i nikt nie powinien im pozyczyc kasy

Gość jkgjnuj
sa ksiazki typu -kobieta i pieniadze- o tym ze wiekszosc kobiet jest debilkami w sprawach materialnych