Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezaspokojona22

Gdy facet nie ma swojego pokoju ?

Polecane posty

Co zrobić jak facet 23 letni nie ma swojego pokoju i niechce sie spotykać u niego tylko u mnie .. Ja mam swoj pokój ale mieszkam 15 km od niego rodziców za ściana wiec nie mozemy sie za czesto kochac bo moi rodzice sa z tych twardych katolików ze obgaduja mnie co robie z nim ;/ Spotykamy sie raz w tyg u mnie bo nie ma warunkow wkurwia mnie to strasznie .. Ze on liczy na mnie cały czas z tym mieszkaniem a ja mam duze libido i raz w tyg mi nie wystarcza i chodze potem zla . Co zrobic?? da sie jakos go zmobllizować ?

Gość rousi
we matko moj tez nie ma z reszta ja tez nie mam ale jakos dajemy rade hehe:D

Gość Polskie lasy i łaki są piekne
zawsze możecie wynająć jakieś mieszkanie, jesteście dorośli

Rousi to gdzie sie kochacie ? Mieszkanie on wynajmuje ale z kolega ktory wiecznie na nim siedzi ;/ Ja mieszkam z rodzicami ale mam cala gore wolna dokladalm sie do rachunkow mamy duzy dom , pracuje wiec zarabiam na siebie , nie w tym rzeczy chodzi o to ze wkurwia mnie to ze on ma do mnie pretensje ze tak rzadko sie widzimy ale powiedzcie mi gdzie mamy sie widziec mamy chodzic za raczke non stop ja chce prawdziwego sexu a u mnie warunki srednio sa... On jeszcze nie chce mieszkac razem nie jest gotowy .. I co ja mam kurwa zrobic jestem wściekła na niego . 23 lata i zero prywatności nie ma ..

Gość vgvgvgvtt
facet do dupy chce sexu a warunkow nie potrafi zapewnic

Gość Tylko jedno wyjscie
On wynajmie mieszkanie i zamieszkacie razem Zamiast z kolega, zamieszka z Tobą!

Gość tomek___85
ja mam swój pokój i moge cie wyruchać, umówimy sie ?

Gość a co ma ci pindo zrobic
wynająć apartament na ksiuty?

Ale Ty też nie masz warunków do PRAWDZIWEGO SEXU więc pozostaje wam chodzic za ręke.

Gość rousi
proste, mam pokój z bratem ale jest jakby przedzielony na pół tak że jak sie do nego wchodzi to nie widac mojej części, więc jak wychodzi to jechane i tv podgłosnione wrazie żeby rodzinka sie nei domyśliła chociaz moze sie domyslaja :P kiedys jezdzilismy tez autkiem do lasu. :) no ale powoli planujemy zamieszkac razem jeszcze troszke

Gość jeszcze ciepło
namiot rozstawcie

Nie chodzi mi o apartamenty ! Chodzi mi o zwykly pokój raz na jakis czas bo tak naprawde uprawiamy sex 2 razy w miesiacu gora 3 ;( No kurwa ... A widzimy sie tak 2 razy w tyg jak sie uda ale nie mam nawet ochoty z nim sie widziec .. Bo mnie wkurwia gada cały czas ze jest napalony ma ochote że jak to bedzie w potem sie okazuje ze u niego nagle remont jest i nie mozemy sie spotkac .. I chce iśc ciagle na zakupy do parku a potem do mnie , no wkurwia mnie to że zero pomysłow ... Przez to chodze zla i nabuzowana ... A nie da sie jakos wynajac pokoj u kogos tak na kilka godzin nie w hotelu ale normalnie ..?

Gość gjdgdggvb
niezła kur­wa z ciebie niewyruchana

Ja pierdole, jestes jakas nienormalna.... Zostaw go i znajdz sobie innego. Kiedyś miałam faceta co z mama mieszkał, ja sama mieszkałam a cześciej spałam u niego i nie uprawialiśmy seksu u niego, bo nie mam ochoty kochać sie z jego mama za ścianą... nawet jego mama sie smiała ze seksu nie uprawiamy. Troche prywatności. Nie macie warunków to nie uprawiacie seksu,

Gość bazyli:d
wanajmujcie hotel na jedna noc:P

A ogole nie czuła byś sie dziwnie uprawiając seks u kogoś obcego w domu hahahaha za sciana i wynajmując pokój na godzine hahaha

JAka kurwa ? ze chce cie kochac ze swoim chłopakiem ? Marika tu nie chodzi o warunki bo z mojej strony niby są , chodzi o niego że gada jak to będzie w łozku fajnie , nie raz zdarzyło że sie umówilismy a za chwilke że wraca kolega i nie mozemy a potem 2 dni mi gadał że chodzi niezaspokojony ze mu sie chce i ciagle myśli .. No kurwa jak mnie takie coś wkurza .. Ja mu nie kaze mieszkac sam i w willi tylko żeby sie chodziac czasem postarał , ma juz 23 lata przecież , ja mam swoje potrzeby przecież i on jako facet chyba powiniec coś zorganizowac marika czy ja tak zle mowie ??? Był ktoś w podobnej sytuacji i jakoś to rozwiażał bez koniecznosci rzucania partnera bo dobrze mi z nim i dogadujemy sie ale wkurza mnie to najbardziej i przez to cierpia nasze relacje

Może woli więcej gadać jak robić? Nie do końca rozumiem Twój problem, to ze nie macie gdzie czy to że on gada zamiast robić czy co?