Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhjhgdd

co o tym sądzicie? Ja jestem w szoku

Polecane posty

Gość przeciez to niemowlę
Moja cora wyglądala jeszcze gorzej, a teraz? skora i kosci. Koleżanka miala synka 7 miesiecznego tylko na piersi i wazyl 12 kg! Oczywiscie szpitale, lekarze, cuda. Chlopiec ma teraz 6 lat i chudy jak patyk. Dzieci się zmieniają, wyrastają jak zacczynają chodzić.

Gość pooj
chłopiec wyrósł na normalne dziecko, w stopce ma zdjęcie, ma on już prawie 5 lat :P

Gość do autorki tego tematu
wez krowo bezczelna odwal sie od tego dziecka tym bardziej ze chlopiec wyrosł na szczuplego obecnie 5-latka

Gość a jak wejść na
tą stopkę?

Gość do autorki tego tematu
na dole tego postu ze zdjeciami jest -suwaczek ze zdjeciem i ilink do garnka z fotkami dziecka, tam mozna do woli poogladac jakie fajne z niego dziecko, szczuple, ladne, urocze:)

Gość eeeeeeee tam
Synek od koleżanki w wieku 9 miesięcy ważył 12 kilo, jak zaczął biegać chodzić tak zaczął też się wyciągać w górę i szczupleć ;) Niektóre tak wyglądają i wcale nie z powodu przekarmienia, koleżanka bardzo regularnie synka karmiła i między posiłkami nie dawała mu wszystkiego co można, bo on by mógł jeść jeść i jeść nigdy nie był najedzony :D

Gość ja nie pojmuję jak można
wstawiać takie prywatne zdjęcia do netu na ogólnodostępne forum ...

Gość serenity five
Autorko, jadowita zmijo-co ci zrobilo to dziecko ze zakaldasz kolejny topik na jego temat???? a poza tym ten obecnie 5-latek jest szczupły i śliczny w stopce mama chłopca ma suwaczek z jego obecnym zdjęciem i link do garnka, gdzie sa inne jego zdjęcia!!! wiec kretynko zbastuj bo mnie szlag trafia jak widze twoje pieprzone tematy!! wklej zdjęcie swoje albo swojego dziecka-chętnie sie posmiejemy!!!