Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZatrzymaneŻycie

Jak zapomnieć? Pomóżcie...

Polecane posty

Gość ZatrzymaneŻycie

Ponad rok temu poznałam chłopaka spotykaliśmy się 3 miesiące i nagle on zerwał kontakt. Za sprawą jak to nazwał swoje nałogu (jest alkoholikiem), wpadł w cug a później głupio mu było się odezwać. Na początku tego roku odnowiłam kontakt i wyjaśniliśmy sobie wszystko. Jakiś czas temu powiedziałam mu, że go kocham, a on powiedział, że mam dać mu czas (powiedział mi, że ode mnie pierwszej to usłyszał i musi to przemyśleć). Ostatnio jednak powiedział mi, że mam sobie odpuścić, bo on cały czas nie wie co czuje i nie chce mnie wstrzymywać. A ja... Ja cały czas go kocham. Każdego dnia o nim myślę. I chcę o nim zapomnieć i nie chcę. Pomóżcie, co robić?

Gość frere
lepiej, żebyś faktycznie postarała się o nim zapomniec. Nie warto świadomie pakowac się w związek z alkoholikiem, nawet jeśli on by tego chciał.

Gość ZatrzymaneŻycie
Ja wiem, że może nie być różowo przez jego nałóg. Ale co mam robić jeśli przez ponad 9 miesięcy nie udało mi się o nim zapomnieć? Nigdy wcześniej nie czułam czegoś takiego jak teraz (a mam już 26 lat). Nie ma dnia, żebym o nim nie pomyślała. Po prostu za nim tęsknię i to wszystko zaczyna mnie już dobijać.