Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

za 2 tyg, mam termin. od 2 dni mam skurcze macicy, bardzo silne a potem znikaja, te dzisiejszej nocy były straszne. czy to są te bule przewidujące? nie mam pojęcia co robić, i o tym myśleć. pomocy doświadczone kobietki :)

Gość do autorki tego tematu
poczytaj slownik ortograficzny do czasu porodu tępa dzido

Gość zonaKraka
Ja miałam skurcze w nocy raz- kilka, nieregularne, ale bardzo bolesne, następnego dnia urodziłam.. właściwie nie wiem jak te przepowiadające wyglądają bo nic takiego nie czułam- chyba że to te w nocy? 2 tyg. przed terminem to już dziecko donoszone :) Liczą jako urodzone w terminie po 2 ty. w przód i tył...

Gość ToIJa
dokładnie, jak to będzie "to", to na pewno nie pomylisz tych skurczów z innymi

Gość Dżennifer
to juz jest ten moment,moje dzieci urodzily sie rowno dwa tyg przd terminem ,powodzenia a pani polonistka niech WYP*ER*DALA

Gość azu
bóle porodowe nie znikają. Ty miałaś skurcze przepowiadające. Wybierz się na ktg to wyjaśni sprawę.

Gość hahahahahahah!!!!!!!!!
"bule" hahahahahaha! Jakbym pijana była to bym takich byków nie walnęła. Ależ tępa dzida z ciebie. Hahahahaha! Szkoda, że już się rozmnożyłaś i te kretyńskie geny na świat wydajesz :O Potem społeczeństwo będzie utrzymywać kretynka z podatków bo sam na siebie nawet nie zarobi przecież.