Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Patri 12

Miłość

Polecane posty

Gość Patri 12

Hej, bije sie juz z myślami od jakiegoś czasu wiec pomyślałam,że skorzystam z obiektywnej oceny innych. Problem mój polega na braku zdecydowania . Jestem od 2 i pól roku w zwiazku z chłopakiem, który kocha mnie nad życie. Jest czuły, troskliwy, przez okres studiów mieszkamy ze sobą i jest wspalniale . Poznaliśmy się w szkole średniej, mój chłopak rywalizował o moje wzgledy z kolegą z naszej klasy całe trzy lata obaj starali się o nie. Pod koniec szkoły zaczełam chodzic z Markiem tracąc tym samym zajomośc z Bartkiem, drugim chłopakiem, czego strasznie nie mogłam przeżyc bo Bartek nie jest mi obojetny. Tak wiec w obecnym czasie zaczynam myśleć o mooim związku i coraz czesciej o Bartku, z ktrórym ciągle pisze i strasznie boje się bo wydaje się mi ze czuje cos do niego. Bardzo proszę was o pomoc i komentarz czy powinam zerwać z obecnym chłopakiem i sprubować z Bartkiem o którym nie mogę przestac myślec. Nie wiem czy to chwilowe jakies tam zaurocenie nie wiem jak sobie poradzic z tym , gdyż bardzo kocham jednego i drugiego tylko nie umiem rozpoznać , którego tą właściwą miłoscią . Doradzcie ;-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować