Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToIJa

Do Pan, ktore mialy cc.

Polecane posty

Gość ToIJa

Po jakim czasie wasza blizna po cc zrobila sie plaska? Moja wyglada dosc ladnie, ale jest wypukla. Mozna to porownac do wypuklosci jak po podrapaniu przez kota. Czy ona jeszcze sie "wchlonie", czy taka zostanie? Od cc minely 2 tygodnie.

Gość ojej ojej
To jeszcze wczesnie. Mysle,ze po 6 tygodniach bedzie juz ok. Pod warunkiem, ze dobrze sie wszystko zagoilo. Na wizycie kontrolnej lekarz ja obejrzy.

Gość to zalezy od organizmu
moja ladnie sie goila, jest blada, na pierwszy rzut oka plaska, ale pod palcami czuc, ze ona jest- a jestem 2 lata po porodzie...

Gość ToIJa
Po 6 tygodniach ma się zrobi płaska? Jakoś w to nie wierzę

Gość kolezanka zza rogu
mojej praktycznie nie widac mialam cc 10 mcy temu, jest tylko jasna kreseczka, jakby zyłka

Gość Dżabłuszko
Moja jest czerwona i wypukla, jestem ponad rok po cesarce

moja po 3 latach jest plaska,jedynie w jednym miejscu przy koncu jest male zgrubienie.ale nie widac jej nawet w bieliznie,wiec zbytnio mi to nie przeszkadza:)

Gość fgvbfgbnn
Polecam smarowanie blizny Contactubex

Gość No to może...
Moja tez jest odstająca i jakby źle "złożona", do tego czerwona. Minął już prawie rok, ale u mnie CC było ekspresowe i chyba lekarz się za bardzo nie postarał. Contratubex u mnie nie wiele zdziałał, chociaż bez niego pewnie byłoby dużo gorzej.

Gość justek76
pierwsza zagoiła mi się po około pół roku była już płaska i blada druga zrobiona w tym samym miejscu po 7 miesiącach ale jeszcze jest różowa nic nie stosowałam takie geny a mam 36 lat powodzenia jak miałaś dobrego lekarza to i tak zagoi się jak na psie a jak ci spieprzą to do końca życia będziesz miała problemy