Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futureseeker

Jak wyglądać młodziej ?

Polecane posty

Gość futureseeker

Każda kobieta pragnie aby wyglądać młodziej jak najdłużej jest to możliwe. Więc to robię to. Szczerze mówiąc, jestem właśnie przed trzydziestką, kilka niepozornych zmarszcek zaczęło pojawiać się na mojej twarzy ,kosmetyki które używam zdają się nie pomagać rozjaśnić ich , właśnie się zastanawiam jak ci celebryci utrzymują swoją skórę tak białą i delikatną, wciąż rozważam nową drogę by wyglądać młodziej .http://www.forever-pretty.com/default/elegant-dazzle-sleeveless-waist-shaping-dress-with-belt-white.html To jest sukienka w kwiaty, którą wybrałam , ale obawiam się że może na mnie źle wyglądać. Czy masz jakieś propozycje by wygladać młodziej? Proszę.

Celebryci wygladaja mlodziej bo tapete z ich twarzy mozna zdrapywasz spachlowka. Maja duzo zmarszczek pod spodem, chyba, ze chodza na botoks. Trzecia metoda to ruch od najmlodszych lat, nie uzywanie makijazu,zdrowe odzywianie, nie korzystanie z solarium. Odmladza usmiech, szczupla figura, jasne wlosy.

Gość koralik026
sukienka jest świetna i z pewnością odmładzająca, ale nie jestem ci w stanie powiedzieć czy dobrze będziesz w niej wyglądać bo nie wiem jaką masz figurę. To prawda, celebryci mają dobrze zatuszowane zmarszczki, podkłady, korektory, różnego rodzaju fluidy, pudry itd. Regularnie używaj kremów przeciwzmarszczkowych, miej dwa: jeden na dzień drugi na noc. Rób maseczki domowej roboty. http://maseczki.8am.pl/index.php?go=domowe Tu masz różnego rodzaju, są też takie rozjaśniające i wygładzające - coś dla ciebie. Używaj dobrego podkładu, najlepszy jest ten BB z garniera http://www.youtubowiczki.pl/images/garnier-bb1.jpg Rozświetla twarz i ładnie tuszuje, jest bardzo naturalny. Polecam. Rób delikatny makijaż, podałabym jakieś propozycje, ale nie znam koloru twoich włosów, oczów. To samo w przypadku upięć. Jedz zdrowo i co najlepsze ćwicz, szczupła sylwetka bardzo bardzo odmładza i każdy ci to powie.

Proponuję delikatny makijaż (tona tapety zdecydowanie dodaje lat i postarza skórę) i uśmiech na twarzy :) Dobry krem na dzień i na noc. Jeżeli chodzi o strój - wybieraj lekkie tkaniny w delikatnych barwach. Unikaj dużych ilości ciemnych kolorów, bo to dodaje i lat, i kilogramów. Nie farbuj włosów na czarny kolor, ponieważ twarz wygląda wtedy ostro i staro (chyba, że masz naturalnie czarne). Podkreśla to również wszelkiego rodzaju cienie i niedoskonałości cery. Krótkie cięcie włosów (na chłopczycę) też może wyjść korzystnie. Ale oczywiście wszystko zależy od tego jak wyglądasz aktualnie. Nie każdemu wszystko pasuje.

Gość kavex12
Makijaz ogranicz do minimum.Kremy na noc, na dzien..to chemia, im mniej tym lepiej. Duzo czasu spedzaj na swiezym powietrzu, spij zawsze przy otwartym oknie, regularnie uprawiaj sport, odzywiaj sie zdrowo: duzo warzyw, owocow. Wysypiaj sie. Nie pal i pij alkoholu.Nie przesadzaj w uwielbianiu czarnego koloru. Postaraj sie zyc bez stresu. Znajdz sobie jakies fajne zajecie, ktore pozwoli Ci oderwac sie od codziennosci i sprawi, ze bedziesz szczesliwa. Bedac szczesliwa, bedziesz wygladala mlodziej ;-)

Gość puryneek
Teraz nie musicie starać się o piękny wygląd, wasz mężczyzna marzeń i tak Was doceni! Stwórzcie własny ideał i zbierajcie całą masę komplementów każdego dnia :) Przy okazji do wygrania fajne nagrody i rabaty do drogerii: http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/mezczyzna_marzen Polecam, świetna zabawa ;)

Gość puryneek
myślę że najnowsza nagroda w Nivea Mężczyzna Marzeń może was zachęcić do wzięcia udziału w tym konkursie - jest nią wyjazd do SPA dla dwojga na 5 dni ;> Walczcie, jest o co! Oprócz tego nadal czekają iPady iPody, aparaty i duże zestawy kosmetyków