Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubekkubek

Dieta hcg

Polecane posty

Witam wszystkich!Ostatnio wyszukałam na forum dietę hcg zamówiłam krople i działam od 12 września .Zaczęłam z wagą 85,40kg przy wzroście 170cm.Dzisiaj jest 2-gi dzień waga wskazuje 2 kg mniej .Jeszcze nigdy w jednym dniu nie straciłam tyle kg.Samopoczucie wczoraj było fatalne ,ale dzisiaj jest ok.

Z tego co się orientuję to na samym początku diet tak się dzieje,od jutra dołożę cwiczenia i będę walczyc z tłuszczykiem.Pozdrawiam!

Gość mkmkmkmmmmmmmmmmmmmm
co to za dieta

dieta ta polega na przyjmowaniu 3 razy dziennie kropli hcg(ganatropina kosmówkowa)plus dieta 500 kalorii

Gość m,l;'
stosujac zwykła diete 500 kal tez sie chudnie bez hcg ha ha

ubekkubek - Ja od 4 lutego zaczynam diete hcg + 500 rowniez zalozylam nowy temat o tej cud diecie na kafeteri moze wspolnie zaczniemy "odtłuszczać sie" :D pozdrawiam

yoas-ia jak znaleźć twój temat bo ja zaczynam od kwietnia i bym wam pokibicowala i moze jakies wskazówki i przepisy bym posciągala :) oczywiscie wytrwałości zycze :)

proponuje polaczyć sily i najwyzej swoj temat skasuje a wszelkie wpisy bede zamieszczałą tutaj:) skad bedziesz miala hcg? kropelki, zastrzyki, tabletki?

hej hcg kupiłam na all..ro ale nie te krople homeopatyczne co można z usa kupić tylko lek w 2 ampułkach z proszkiem i płynem. Tylko mam problem bo nie wiem jeszcze jak to rozrobić bo koleżanka mówiła że z wódką sie rozrabia . oczywiście mysle o kropelkach. A ty jaki sposób wybrałaś?

ja zaraz jade na silownie i moj trener wszytsko mi powie wiec wieczorem napisze co i jak jest duzo informacji w necie jak zrobic te krople:) ps. co to za lek? Odezwe sie wieczorkiem