ubekkubek 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Witam wszystkich!Ostatnio wyszukałam na forum dietę hcg zamówiłam krople i działam od 12 września .Zaczęłam z wagą 85,40kg przy wzroście 170cm.Dzisiaj jest 2-gi dzień waga wskazuje 2 kg mniej .Jeszcze nigdy w jednym dniu nie straciłam tyle kg.Samopoczucie wczoraj było fatalne ,ale dzisiaj jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubekkubek 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Z tego co się orientuję to na samym początku diet tak się dzieje,od jutra dołożę cwiczenia i będę walczyc z tłuszczykiem.Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubekkubek 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Halo jest tu ktoś stosujący dietę hcg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubekkubek 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Będę upierdliwa i jutro napiszę jak mi idzie ,i ile w dół! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkmkmkmmmmmmmmmmmmmm Napisano Wrzesień 13, 2012 co to za dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubekkubek 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 dieta ta polega na przyjmowaniu 3 razy dziennie kropli hcg(ganatropina kosmówkowa)plus dieta 500 kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubekkubek 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Dzisiaj zaczęłam trzeci dzień waga - 1 kg +2kg z wczoraj razem 3 kg spadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik977 0 Napisano Styczeń 20, 2013 halo jak tam dziewczyny po diecie? Bo ja się zastanawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m,l;' Napisano Styczeń 22, 2013 stosujac zwykła diete 500 kal tez sie chudnie bez hcg ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HCG DIETA Napisano Styczeń 31, 2013 tu jest w miarę opisane na czym polega ta dieta :) polecam http://dietahcg.bloa.pl/2013/01/30/witaj-swiecie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ch0mik 0 Napisano Luty 2, 2013 ubekkubek - Ja od 4 lutego zaczynam diete hcg + 500 rowniez zalozylam nowy temat o tej cud diecie na kafeteri moze wspolnie zaczniemy "odtłuszczać sie" :D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik977 0 Napisano Luty 2, 2013 yoas-ia jak znaleźć twój temat bo ja zaczynam od kwietnia i bym wam pokibicowala i moze jakies wskazówki i przepisy bym posciągala :) oczywiscie wytrwałości zycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ch0mik 0 Napisano Luty 2, 2013 proponuje polaczyć sily i najwyzej swoj temat skasuje a wszelkie wpisy bede zamieszczałą tutaj:) skad bedziesz miala hcg? kropelki, zastrzyki, tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik977 0 Napisano Luty 3, 2013 hej hcg kupiłam na all..ro ale nie te krople homeopatyczne co można z usa kupić tylko lek w 2 ampułkach z proszkiem i płynem. Tylko mam problem bo nie wiem jeszcze jak to rozrobić bo koleżanka mówiła że z wódką sie rozrabia . oczywiście mysle o kropelkach. A ty jaki sposób wybrałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ch0mik 0 Napisano Luty 4, 2013 ja zaraz jade na silownie i moj trener wszytsko mi powie wiec wieczorem napisze co i jak jest duzo informacji w necie jak zrobic te krople:) ps. co to za lek? Odezwe sie wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach