Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatka1989

zerwałam z facetem

Polecane posty

zerwalam z facetem po 6 latach. notorycznie klamal. kazde jego slowo bylo klamstwem. zadne slowo jego nie bylo prawda. nie rozumiem po co klamal. po 6 latach okazalo sie ze tak naprawde nie znam tego czlowieka.

Gość PnannienkazezOkienka
chyba coś z tobą jest nie tak kobieto. Po pierwsze gadanie "kazde jego slowo bylo klamstwem. zadne slowo jego nie bylo prawda" tylko cie osmiesza. Ogarnij sie i ciesz sie zyciem.

Gość ishidżima
ja byłem dłużej w związku i też tak naprawde nie wiedziałem z kim byłe,okazało sie po ładnych paru latach,także lepiej pózno niz wcale,masz nauczke i wyciagaj wnioski

Gość Numer osiem
bardzo mozliwe ze mial jakis problem psychologiczny..... sa takie choroby ze czlowiek zyje w kilku rzeczywistosciach, albo po prostu notorycznie musi klamac, nie wiadomo po co, ale musi.....

tak on notorycznie klamal nie wiadomo po co. ale nie tylko mnie swoja matke siostre tez oklamywal notorycznie. np mowil ze pracuje a tak naprawde nie pracowal. nawet nie pracowal. ma 25 lat i nie pracuje siedzi caly dzien przed telewizorem i nic nie robi. a jego matka zarabia 1200zl i utrzymuje jego daje ejsc i kase. i mnie klamal ze poszedl do pracy i wogole. kiedys przyjechalam do niego niespodzianke zrobic powiedzial ze za 30min wroci z pracy a tu patrze a on z klatki wychodzi