Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margarita_oo

Problem podczas pieszczot ! .. tylko poważne odpowiedzi..

Polecane posty

Mam problem z chłopakiem, otóż nie uprawiamy sexu na razie tylko pieszczoty Zawsze długo mu stał i go pieściłam i wszystko było ok 4 miesiące temu miał taką sytuacje, że opadł mu, bo cały dzień mu się podnosił, pocałunki itd bardzo się przejął, jednak na następny dzień wszystko było ok i teraz po tym okresie 4 miesięcu znowu mu opadł, po tym jak w dzień mu duzo razy podnosił się, a wieczorem szybko opadł, na następny dzień zestresował się, że znowu tak moze byc i nici z tego Myslał o tym, zeby nie zawieśc, stresował się, mówi, ze to uderza w jego męskosc mam takie pytanie, czy to normalne czy moze nie? tylko 2 razy tak mu sie stało w ciagu naszego rocznego zwiazku, wiec nie wiem czy sie martwic dodam dla złosliwych ludzi, jestem atrakcyjna, podniecam go, mozna to wyczuc nawet przy najmniejszym pocałunku, wiec moze ktos sie wypowie? prosze o powazne odpowiedzi.

Gość no to wypowiem sie i ja
a co Ty chcesz miec maszyne do seksu czy czlowieka???? nie przesadzaj i wyluzujcie, bo jak bedziecie to widziec w kategoriach problemu to dopiero sie zacznie....co 4 miesiace to mu stanie, a nie opadnie!

"wszystko było ok 4 miesiące temu miał taką sytuacje, że opadł mu, bo cały dzień mu się podnosił" - miał prawo się zmęczyć :) To po pierwsze. Po drugie - jeżeli się to stało 2 raz w ciagu naszego rocznego związku to czym się przejmować? Po trzecie - to forum to ostanie miejsce gdzie należy zadawać pytanie o takie typu sprawy :)