Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adorowana honorata

Powiem wam jak ja to robię,że mam kilku adoratorów gdy wy stajecie na rzęsach

Polecane posty

Gość adorowana honorata

żeby mieć jednego :D 1. Sylwetka - to jest najweżniejsze - żaden zdrowy mężczyzna nie poleci na grubasa, bezcyckowie,albo laske o figurze młodego atlety. jeśli nie macie szerokich bioder, wąskiej talii i proporcjonalnego do budowy biustu to juz nic nie mozecie zrobic i biezcie co leci

Gość kjnke
Bzdura! Pomijając ekstremalne przypadki, gdy ktoś ma nadwagę albo jest wybitnie chudy, to twarz była, jest i będzie najważniejsza! Przecież to z twarzą się rozmawia, na twarz głównie się patrzy, koło twarzy się człowiek budzi. Już dawno zauważyłam, że jak dziewczyna ma ładną buzię, to nadrabia tym, nawet jeśli ma niedoskonałości. Natomiast w drugą stronę to nie działa, jeśli figura jest ładna, a twarz brzydka to całokształt jest skopany.

Gość adorowana honorata
2. twarz to druga sprawa, zdziwilo mnie,że mam większe powodzenie niż moje koleżanki, które to mają kobiece, piękne buzie. Co się za tym kryło? Wyglądam na dużo młodsze od nich, na niedojrzałą, bo mam BABY FACE! to jest to co uwielbiają faceci. Nie żadne wampy. Wypudrowane wampy kręcą nastolatków. Prawdziwi faceci kochają dzieci i kobiety o niewinnych buźkach. Duże oczy, duże usta, mały nosek. Żadnych wystających kostropatych kości. Delikatne brwi - nie żadne czarne do blond włosów, nie zarośniete jak u dziada i nie cieniutkie kreseczki namalowane kredką jak u wieśniar. Naturalne ładne brwi. Usta pełne, zęby zadbane, proste, noski delikatne,nie zadarte i nie żydowskie, oczy duże, gęste ciemne rzęsy.

Gość kjnke
Taaa, już nie przesadzaj:o Każdy lubi co innego, mi akurat bardzo podobają się mega gęste, grube brwi, mogą być nawet trochę zrośnięte, każdy ma inny gust. Nikt nie szuka takiego ideału, żeby miał takie a takie oczy, taki i taki nos.

Gość da się
czyli tylko dupą i cyckami ich przyciągasz, współczuję

Gość MałaPatii :)
drzoana?

adorowana honorata "Prawdziwi faceci kochają dzieci i kobiety o niewinnych buźkach. " dzieci to kochają Panowie, ale myślący inaczej :x

PO CHUJ WKLEJASZ 2 RAZY bo wers był nie pełny, wiec czytajac go nie mozna odczytac tego co autorka chciała przekazać :-/