Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddadość

czy warto wygrzebywać stare problemy

Polecane posty

Gość ddadość

witam, postanowiłam tu napisać bo już nie daje z tym rady;( mam chłopaka od roku i kilka miesiecy temu znalazłam u niego wiadomości do koleżanki które wskazywały że ona mu się bardzo podoba... jakieś żarty o seksie i w ogóle.. ostatnio zajrzałam znowu i ona do niego napisała co słychać? a on już jej nic nie odpisał.. kiedyś pytałam się go a co to za koleżanka, oczywiście się nie przyznałam że czytałam jego wiadomosci... a on mi odpowiedział że kiedyś mu się podobała i miał do niej startować ale wybrał mnie.... i teraz nie wiem czy mam być spokojna o niego? co prawda pisał to na początku naszej znajomości może nie byl zakochany jeszcze we mnie? a moze nadal pisze a na jednego tylko nie odpisał? najgorsze jest co mnie boli że pisząc do niej te bzdury myślał o niej.... to straszne.:((( a o mnie zapomniał

Gość bezprzesadyz
może podobają mu się dwie ale skoro wybrał Ciebie to widocznie jesteś w czymś lepsza

Gość Piekna mowa kwiatów [serce]
mie ale warto je omowic ustalic zaady priorytety aby nie było zatęchłej atrmostery tylko czysta miedzy wami i dobry zwiazek:)