Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Mam doła :(

Polecane posty

nie bawią mnie już prowokacje,zresztą dzisiaj żadnych nie widzę :( jest smutna pogoda, wszystko jest beznadziejne ;( 😭 :(

Gość weqwweewe
I-----D tu masz łopatę ,zasyp tego doła :classic_cool:

Gość GFREE
może dlatego że wychodzą na jaw fejki,ciekawe czy ty jesteś prawdziwa

własnie nie bedzie :( zblizaja sie coraz gorsze dni :( a te lepsze mam za sobą, zawsze po szczęściu musi przyjsc ogromne nieszczescie 😭 teraz kolej na nieszczescie :( :(

Gość Mrałka
a co się dzieje?

wlasnie nie wiem ale jeszcze miesiąc temu miałam wszystko :( towarzystwo, słonce, morze,basen, drinki... teraz nie mam nic :( 😭 jeszcze koleżanka mnie wykorzystała 😭

Gość Malinajjjjl
Popatrz na siebie jak na bohaterkę z jakiegoś filmu i nabierz dystansu. Poczucie humoru zawsze i wszędzie:)

zasłużyłam sobie na taki los :( byłam podła :( może jak wyczyszczę toaletę to poprawi mi sie nastrój? 😭 albo pójdę do spowiedzi? :(

własnie widziałam siebie jak bohaterkę filmu - która osiągnęła szczyt... a po szczycie albo następuje koniec filmu albo koniec bohaterki :(

Gość ewkawlkp
też mi źle....i mam dość najchętniej bym rzuciła wszystko i wyjechała (mieszkam z beznadziejną teściową mąż 5 dni w delegacji, pracuje po12godz codziennie wracam i maluje szpachluje itd bo ekipa nawaliła do 3 w nocy a o 6wstaje, marze o wakacjach bo niestety w okresie letnim byłam po 15godz w pracy) więc na pocieszenie powiem inni mają gorzej

wiem,że wszyscy mają gorzej niż ja...ale ja jestem zla na siebie! po cholere załatwiłam mojej kol chłopaka! gdyby nie ja, ona byłaby starą panną!!! jestem taka głupia :( :( wszyscy by sie z niej śmiali, porównywali itp. a ja jej załatwiłam chłopa! :( :( :(

jaki system? wiem, co zrobię - porządki na jesień :( powyjmuje szaliki 😭 czapki 😭, swetry :(:( :( nie znosze zimy i jesieni też nie lubię :( czemu jest tak zimno :(

Gość ewkawlkp
też mam pretensje do siebie (bo było mi żal że ona się nie utrzyma) i mieszka z nami w naszym mieszkaniu a robi bałagan nie sprząta nie myje się niszczy meble rzeczy nie dokłada się po 7godz w pracy wraca pije kawki pali papierosy siada przed tv i do 7rano tv gra w nocy też że nie idzie spać jej to nie przeszkadza jestem załamana

mną akurat nie litość kierowała a chęć pozbycia się koleżanki :classic_cool: siedziała przy mnie non stop :O :O więc wysłałam ją z typem który jej sie podobał...powinna mnie teraz po nogach całować 😭