Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhgytfutfgiuhiu

ile zajeloby mi wrocenie do SWOJEGO NATURALNEGO koloru wlosow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uyguyfjvkgytrufr7uy
no i przedwszystkim ten moj naturalny...jaki to kolor jest??niektorzy twierdza ze blond inny ze ciemny jeszcze inni ze jasny...sama niewiem raz zrobilam wlosy ciemnym blondem popielatym to mi wyszly brazowe wrecz i mialam b jasne odrosty;/

Gość taka jedna mala wredna ;)))
zapusc odrosty takie na 1cm, idz do dobrego fryzjera, niech Ci dobierze kolor jak najbardziej zblizony do naturalnego i zafarbuje calosc. wtedy jak beda wlosy rosly odrosty beda bardzo malo widoczne, pozniej podcinaj wlosy tak co 2 miesiace - koncowki, by dobrze wygladaly i jak odrosna cale.. bedziesz miala swoj naturalny kolor. proste?

Gość bhgytfutfgiuhiu
a niemogloby obyc sie bez farbowania?

Gość bhgytfutfgiuhiu
up

Gość taka jedna mala wredna ;)))
jasne, ze mogloby, mozesz zostawic wlosy takie jakie sa - chodzic z odrostem i pozniej sciac albo kolejna opcja, sciac na krotko tak 3cm i przez 3 miesiace podcinac.. po pol roku powinnas miec swoje naturalne krotkie wlosy

Gość bhgytfutfgiuhiu
ehh poco sie wogole kiedokolwiek farbowalam:(

Gość ja zeszłam na swój
kiedy miałam dość rozjasniania zaczelam eksperymentowac z wszelkimi odcieniami blondu srednimi i ciemniejszymi ale ciagle zmywaly sie rudawo czy z lekka zolto mialam troche odrostu zafarbowalam sobie na zblizony i to bardzo do swojego zeby odrost nie byl taki widoczny szampon rumiankowy i kiedy juz odrost byl spory krotko scielam asymetrycznie ze jedna czesc mialam naprawde krocitka z drugiej strony kosmyki grzywke pazurki do ucha za 2 razem podcielam jak mi odrosly ze fryzura starcila ksztalt a pozniej juz zapuszczalam swoje podcinajac nabiezaco koncowki zeby czupryna miala jakis wyglad.ostatnie wlosy farbowane scielam 3 lata temu we wrzesniu i teraz mam swoje naturalne do lopatek zdrowe lsniace wlosy (w miedzy czasie podcinalam koncowki)

Gość bhgytfutfgiuhiu
kurde to juz lepiej chyba sie przefarbowac na zblizony i zostawic...niechce scinac bo mam za ramiona troche a juz rok zapuszczam!!

Ja wracałam do swojego koloru ok 2 lat. Regularnie podcinałam, po jakimś czasie farbowane końce zlały się z naturalnym, bo farba się sprała. Teraz mam swój i bardzo mnie to cieszy :)

Gość bhgytfutfgiuhiu
noto ladnie...ale czy z takiego jasnego na ciemniejszy niejest latwiej????jak widac mam wlosy do ramion wiec jakies niewiadomo jak dlugie niesa...no i JAKI jest ten MOJ naturalny kolorek??jakbyscie go ocenili

Ja farbowalam 5 lat z brazu na czern. Ostatnio sie wkurzylam, bo zmeczona juz bylam tym, ze co chwile musialam farbowac odrosty, bo wlosy mi strasznie szybko rosna i poszlam do fryzjera spytac o dekoloryzacje. Bylam 2 razy i mam poki co nie swoje naturalne, bo na dekoloryzator na dawalam farby tylko zostawilam tak jak zeszlam z fotela i mam sredni braz z miedzianymi refleksami. Sproboj moze i ty dekoloryzacji

Gość ccccccccccccccccccccccccccccc
Najprościej ściąć na łyso 100% że odrosną w naturalnym kolorze

Gość tricky tricky
Ale moze lepiej pozostań przy farbowanu, twój naturalny kolor jest... brzydki.

Gość bhgytfutfgiuhiu
no wlasnie wiem ze brzydki[/

Gość bhgytfutfgiuhiu
ale z drugiej strony niema to jak piekny naturalny kolor prawda? ale ehh chyba tych pod spodem niebede farbowala i na gorze bede miala jasny a pod spodem ciemny blond i moze zafarbuje cale na jeden kolor bo niechce scinac