Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UfTuNieDopadnieMnieZadenWrog

Dzisiejsze kobiety są pierdolnięte jeśli chodzi o wymagania

Polecane posty

Dzisiejsze kobiety wymagają od faceta: jeśli chodzi o wygląd: - wysokiego wzrostu, minimum te 185cm - szerokich barków - atrakcyjnych pośladków.. tak tak.. pośladków - no i ogólnie jakby ładnie był zbudowany, troche jak pedał ronaldo do tego jeśli facet ma już te 30 lat to wręcz obowiązek ma aby miał swoje mieszkanie, stałą dobrą prace no i oczywiscie samochód w miarę nowy (czyli z ponad setką koni pod machą i klimą) jeśli chodzi o cechy charakteru to obowiązkowo zaradny, pewny siebie, twardy, doskonały kochanek w łóżku bo inaczej go zostawi albo zdradzi.. oj drogie panie, popierdoliło wam się w główkach idiotki!

Gość selikka
ronaldo est cudny -a typowy ppolak to gruby smierdzay typ

Gość selikka
on zmienia baby -wiec meski jest

a ty autorze tego postu jakie masz wymagania wobec kobiet..na pewno TWOJA kobieta musi byc szczupla,piekna,mila,spokojna i musi miec duze piersi,szerokie biodra,waska takie i i tez troche wysoka musi byc i jaka jeszcze?? juz nie bede wymieniac bo szkoda mi czasu..takze ty patrz troche na siebie a nie sie czepiasz ze my kobiety to a kobiety tamto..zal

Gość uwiera mnie sznur pereł
jeśli chodzi o mnie to nie chce zeby wygladał jak ronaldo bo ten wymoczek jest ochydny i żeby był niższy sporo niż te 185 bo gdzie ja będe takiego sięgać zeby go pocałować. ale poza tym sie zgadza. zaradny życiowo z mieszkaniem niezłym tyłkiem i dobry w łóżku ma być :P.

Gość gogow
gowno prwda moj ma 28 lat lysieje ma duzy brzuch kłaki na klacie jedzi 10letnim samochodem i zarabia 1800 zł a z nim jestem bo pieniądze i wyglad to nie wszystko - i pisze to nie brzydka i nie tłusta pinda :D

Gość dck
to wy jestescie ciency, ze tych wymagan nie spelniacie :D

Gość masz stare info
- teraz co najmniej 195 cm - super atletyczna budowa ciała - zarobki min. 6-7 tyś netto miesięcznie

Gość kobiety dziś nie szukają
partnera tylko ruchacza z kasą Nie ważne jest to czy będziesz wierny jej, szanował ją, kochał itp wygląd i kasa jak to masz to masz laskę!!

Każdy widzi świat na własne podobieństwo, to jak uważacie, ze myślą inni pokazuje jedynie jak WY SAMI postrzegacie świat. I tyle na ten temat:)

Gość Niestety to prawda...
Co prawda spełniam większość tych punktów, ale ostatnio od teściowej usłyszałem coś co mnie rozwaliło negatywnie, cytuje: "facet to musi mieć samochód"... I się zastanawiam czy moja wybranka aby nie jest ze mną tylko dla tego że spełniam większość tego co pisał autor. Co więcej zauważyłem że nie tylko ona na mnie poluje, bo kręci się wokół mnie coraz więcej małolat (ja mam 28, a chętne na randki to najczęściej gówniary po 18-21 lat), pieprzone materialistki... niby nie patrzą na kasę HAHAHAHAHA... pewnie jak bym był bez pracy, pieniędzy itd. to bym kobiety nie miał i adoratorki by się też pochowały.

Gość cxvn
W sumie fakt, ale dziewczyny też się szuka która jest: - ładna - zgrabna - ma fajne duże piersi - ma fajne długie nogi i zgrabny tyłek - nie jest sierotą życiową i nie pasożytuje na partnerze - jest inteligentna - dobrze jakby miała fajną pracę i zarobki - też fajnie jak ma swoje mieszkanie i auto - widać że jest wtedy niezależna - jest dobra w łóżku, wie co to zrobić laskę - umie gotować

Gość fijona ona....
a co, mam się zwiazać z biedakiem i niedorajdą, a później bedę musiała opłacać mu wyjazd na wczasy, bo on na siebie nie zarobi. Nie oczekuję, że będzie mnie utrzymywał i obdarowywał prezentami, żeby uprzedzić jęki nieudaczników, jakie baby są pazerne. Chcę, żeby zarabiał tyle co ja. A co do budowy ciała i urody, to każdy ma jakieś wymagania, nawet ci najmniej atrakcyjni je mają, więc nie czepiaj się kobiet.

UfTuNieDopadnieMnieZadenWrog sam jestes idiota..to co wypiasałam to moze i jest jakis ideal..jak uwazasz..może i niewiele wymagasz ale ty tutaj tak piszesz ze niewiele wymagasz a potem sie okazuje ze w rzeczywistosci jestes wymagajacy..odnosze wrazenie ze tutaj udajesz gogusia ktory mysli tylko o sobie i w ogole udajesz kogos kim nie jestes..

Gość krisss
ja jestem aktualnie bez pracy, a dziewczyne mam i to pracujaca:)

Gość ghjhgyhj
krisss ja jestem aktualnie bez pracy, a dziewczyne mam i to pracujaca Zapewne lat 25-26 + To akurat ostatnie pokolenie normalnych kobiet

Zgadzam się z autorem :) tego właśnie wymagam od faceta i jeszcze paru innych rzeczy :) miałam szczęście i trafił mi się właśnie taki i za cholerę nie rozumiem co w tym złego że sie od faceta wymaga...przecież wy faceci też macie wymagania i to w większości jeszcze bardziej durne niż kobiety do was

kylie... buahaha niby kogo udaje tutaj? jaja sobie robisz? co za idiotka.. ja juz pisalem czego wymagam od kobiety: aby nie była szkaradna na twarzy, aby nie była gruba.. i ogólnie w miare proporcjonalna- czyli w stu procentach przecietna dziewczyna jesli chodzi o wyglad do tego aby byla pewna siebie, miala duze poczucie humoru, miala klase i wiedziala jak sie zachowac... czy to naprawde tak dużo? NIE SĄDZE więc przestancie pierdolic, ze my wymagamy Bog wie czego, bo u nas to wystarczy ze kobieta nie jest pasztetem i umie sie zachowac i tyle...

Gość psychol spoleczny.
na korzyść kobiet wypada to, że mają cipe... dlatego sobie takie rządania stawiają bo wiadomo, ze facet chce miec kobiete na stale aby przede wszystkim miec stały dopływ sexu kobiety nie maja tego problemu bo moga miec codziennie kogos innego na sex

Gość uwaga testuje pewien motyw
szedl plebs na kres no i teraz dalej lecimy a jak sie nie uda tooo nie wiem co to bedzie ok teraz sprawdzam

Gość Ja wymagam od kobiet
by nie miały przygodnego seksu w przeszłości i dlatego jestem sam żadna nie spełniła tego wymogu a przecież to wręcz postawa.

Gość autorTEGOtematu
///wiec czym sie martwisz//// a.................................. a.................................. a.................................. Ano tym, że od 2 lat nie ruchałem przez te zjebane wymagania durnych idiotek

Gość Chodzący po deszczu
Dla mnie to tak było zawsze tak naprawdę, tylko teraz a właściwie od jakoś 50 lat kobiety są na równo z mężczyznami więc po prostu mówią głośno o swoich wymaganiach :D taki jest świat i gadanie na kobiety że są pierdolnięte jest po prostu śmieszne tak samo gadanie na facetów że są tacy lub inni bo mają takie wymagania

Gość dsfsfsdff
to kup sobie fajne auto to role sie odwroca sam zobaczysz:D

Gość fautortegotematu
to daj mi pieniadze na to auto

Gość bo jeśli chcemy
żeby kobiety nas nie oceniały tylko my je to musieli byśmy je znowu zniewolić tak żeby nie miały nic do gadania ;D

Gość bo jeśli chcemy
to daj mi pieniadze na to auto Dobra ale kredyt ty mi spłacasz :P

Gość chłopcze, a czy ty
myślisz że kobiecie potrzebna jakaś niedojda co nie wie co i jak zrobić ze swoim życiem? Oczywiście że chcemy faceta z kasą, zaradnego, oczytanego, z poczuciem humoru, obytego, dbającego o porządek. Dziwne gdybyśmy chciały inaczej