Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnessAgness

Sposób w jaki wypuszcza dym z ust

Polecane posty

Gość AgnessAgness

Słuchajcie mój chłopak od pewnego czasu w dziwny sposób pali papierosy.. najpierw wypuszcza powoli dym z ust ku górze i patrzy na mnie.. a później mocno dmucha w moja strone.. po czym mówi "i tak nie wiesz co to znaczy". Owszem, nie wiem.. może taka ciemna masa ze mnie. Czy ktoś z was stosuje takie triki i potrafi mi wyjaśnić?

Gość LOVELAS SEKSUS
no znaczy, że cie kocha i chce w analka ci zasadzić

Gość Tiaaa-aa-aaa-aa
To znaczy niestety,ze nie dba o zeby i zdrowie!

Gość gjghkhj
gdzieśtam dmuchnięcie w kobietę dymem papierosowym oznacza propozycję seksualną

Gość grabazona
Ja słyszałam,że tak się robi prostytutkom. Dmucha im się w twarz. Nawet w jednym odcinku serialu 007 zgłoś się była taka akcja,że ktoś dmuchnął prostytuce w twarz, specjalnie, ostentacyjnie. To taka forma okazania pogardy.

Gość uwiera mnie sznur pereł
jak miałam 15lat koleżanki twierdziły ze długi dymek to kocham cie a krótki spadaj :P. ale tak na serio to nie wiem o co mu chodzi

Gość do AgnessAgness
nastepnym razem jak tak zrobi to jebnij mu w ryj i powiedz ze nie wiedziałas ale juz sie dowiedziała. Ci co sie wypowiadaja wyzej maja racje ta taki sposób okazania pogardy , i tego ze jestes dla niego nikim. A ile macie lat? Moze gdzies to zobaczył mysli ze fajne to jest a tak naprawde sam nie wie co to znaczy

Gość do AgnessAgness
a tak na marginesie jak moj były tak kiedys zrobił to połknal peta z wrazenia a zrobiłam to co ci poradziłam

Gość Katarzyna do agnesss
a to nie ejst tak ze mocny szybki dym w twarz to spierdalaj.. a wypuszczany powoli jakby sam wyplywal, to propozycja seksualna, alb wlasnie milosc?

Dmuchanie komuś dymem z papierosa w paszczę, czy to wolne, krótkie, z kółeczkami, gwiazdkami, czy innym badziewstwem zawsze wyraża brak szacunku do owej osoby 🖐️ Tylko jakaś podjarana gimgównianymi opowiastkami koleżanek paniena, skoczy do łóżka kolesiowi, gdy ten buchnie Jej w twarz dymem niczym lokomotywa.

Gość Czesio z Wrocławia
Twój chłopak to debil i najprawdopodobniej recydywista :classic_cool: Zostaw dziada :classic_cool:

Gość xdxddxd

Twój chłopak to ... i najprawdopodobniej recydywista :classic_cool: Zostaw dziada :classic_cool:

taki jak ty