Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że

Nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Polecane posty

"Choć jak się spojrzy wokół, to można nabrać podejrzeń, że każdemu." W mało wybrednych kręgach się obracasz ;) To tłumaczy Twoją opinię na ten temat :P Ja uważam raczej, że kobiety są coraz bardziej wymagające ;) I jeszcze drobna dygresja - to, że kobiety są łąse na "bajerowanie" to fakt, ale wcale nie znaczy, że bajerujący cokolwiek dostanie :P

Gość uważam, że
Jorinda, proszę, nie tłumacz się głupio. Zadajesz się z fagasami a nie z mężczyznami. To nie najlepiej o Tobie świadczy.

Gość jorrindda
ale jak ktos nienawidzi ludzi widzi w nich samo zlo nie ufa nikomu -to na 99, 9% nie da sie zbajerowac- ja tak mam-jak w szkole ktos mial urodziny i czestowal cukierkami -to ja dyskretnie go wyrzucilam -bo sie balam ze chca miec otruc-az tak jestem ostrozna

Gość uważam, że
Owszem, jest jeszcze jedno odkrycie, Cizas, ale ono wcale nie jest epokowe. To takie zwykłe, drobne odkrycie: Ty mnie nie jesteś w stanie skokietować. :-)

Gość jorrindda
czym jest dla ciebie fagas a czym mezczyzna ? ja nie mam zadnych kwiatow ani zwierzat bo nie rozumem jak mozna byc takim kretynem by dac klucze do domu sasiadowi lub koledze z pracy

Gość uważam, że
Luiza? Udowodnić Ci, że się głęboko mylisz?

Gość uważam, że
Wiesz co, Jorinda? Nie zrozum mnie źle, ale z Tobą jest cóś nie tak.

Gość jorrindda
mym fetyszem bóstwem autorytetem jest pieniądz-a co niby jest z emna nie tak?

Ty mnie nie jesteś w stanie skokietować powiedzial jarek do palikota

Gość uważam, że
A na to sobie sama musisz odpowiedzieć, Jorinda. Zadanie do odrobienia we własnym zakresie w zaciszu domowego kąta.

Gość uważam, że
Jasne, jasne, Cizas. Teraz już zupełnie wszystko jasne.

Gość jorrindda
jestem ciekawa twej opinii-prosze oswiec mnie -bo uwazam ze z ma nieufnoscia i nienawiscia do ludzi jestem mądrzejsza od wieksosci kobiet

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jak nie ma jak są. Martwe np są trudno bajerowalne :P. Używanie kwantyfikatorów jest niebezpieczne.

ciekawe jak ? :D myślisz, że parę bajeranckich tekstów każdej zamiesza w głowie :P za stara na to jestem ;) nie jeden mocny kozak próbował i nic :P

Gość uważam, że
Polecam, Jorinda, wizytę u psychologa. Nic Ci po mojej opinii. Ja tutaj nie jestem po to, żeby pomagać zbłąkanym owieczkom, ale wyłącznie w celu udowodniania przedstawionej przeze mnie tezy.

Gość jorrindda
z akazdym razem gdy wychodze z domu spodziewam sie smierci w kazdym faceci co na ulicy przechodzi widze potencjalnego morderce- i ja milabym komus uwierzyc-hhaha

Gość uważam, że
Jednakowoż, Lujiza, zaciekawiło Ciebie "jak"? :-) Proszę o cierpliwość. Wszystko w swoim najlepszym czasie.

na tzw. bajer lecą tylko gimnazjalistki i idiotki. od razu widać, w jakim towarzystwie autor się obraca.

Gość uważam, że
Jorrinda, pora Ci najwyższy zgłosić się do specjalisty, o ile nie jest już za późno.

Gość jorrindda
a ja glosze teze -ze gdyby kobiety mialy madre matki i babcie - co by je od urodzenia uczyły nienawisci i nieufnosci do ludzi -to ofiar oszustow wcale by nie bylo- coz 99% matek i babc to gówna i szkodniki

Gość jorrindda
kto ufa ludziom i nie czuje do nich nienawisci -czy to facet czy baba ten ma przejebane

Gość uważam, że
Nie tylko idiotki i nie tylko gimnazjalistki. Wszystkie normalne kobity potrzebują porządnego bajeru.

Gość uważam, że
Jorrinda, każdy człowiek ma prawo do swoich własnych poglądów bez względu na to, jakie nie byłyby one idiotyczne.

Gość ja tez tak mialem
Uwazam, ze- DUPEK Tiaa-aa-aaa-aa -lubisz szybki sex w pracy ?

ok, jeśli to topik dla owieczek to znikam ;) ale próbuj, próbuj z tym bajerowaniem ;) jakaś młoda, niedoświadczona albo z dużymi kompleksami da się wkręcić ;)

Gość jorrindda
nie wierze ze na siwecie istnieje choc 1 dobry czlowiek

Gość uważam, że
:-) Cóż, Lujiza, jeśli znikniesz, pozbawisz się szansy na zweryfikowanie przedstawionej przeze mnie tezy. Na własnym przykładzie. :-)

Gość uważam, że
Wiara, Jorinda, jest kategorią transcendentalną. Nie o niej tutaj jest dyskusja.

Gość jorrindda
matki ibabcie -popierdolon e gówna i szkodniki -wmawiaja corkom i wnuczkom -ze kobiety sa gorsze głupsze i słabsze od facetów- na szczescie starsi nigdy nie byłi dla mnie autorytetem

Gość jesli kobieta spotka na swojej
drodze mezczyzne, ktory ja pociaga, nie trzeba zadnego bajeru :)