Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56566

jakie kolory macie w salonie i w sypialni

Polecane posty

Gość 56566

niedługo przeprowadzka.szukam inspiracji kolorystycznych.może podrzucicie mi swoje pomysły.podobają mi się ciepłe kolory,ale nie chcę też,żeby mieszkanie było bardzo babciowe.

Gość magdauw8wu9ww
ja mam tropikalna pomarańcza. Ciepły zywy kolor

Gość kolory kolory kolory
w salonie mam piaskowy a w sypialni limonke :)

Gość na wariackich papierach
ja w sypialni mam fiolet, super kolor, taki odprezający a w salonie mam kolor taki słomkowy (dokladnie slomkowe lato nobilesa) pamietam bo z 2 tyg temu malowanie mialam

Gość or tet eee
W salonie zielony (chyba jakis groszek, ale super wygląda na ścianie) a w sypialni jakas jagoda (taki ciemny ni fiolet ni róż, łładny)

Gość 56566
a macie jakiś pomysł na korytarz?myślałam o czerwieni czy bordo,ale czy to za ciemno nie będzie?

salon- venge, beże, brązy + fioletowe dodatki. Sypialnia: grafity, szarości + srebrne dodatki. Nie rób ciemnego przedpokoju (chyba, że jest naprawdę pokaźny) bo uzyskasz efekt nory.

w sypialni mam jasny blekit, w salonie - jedna sciane "sympatyczna zielen" i reszte w soczystej zieleni

Gość or tet eee
za ciemno, chyba ze masz okna.ja mam akurat holl, z którego odchodza drzwi do 4 pomieszczen, 2x schody i duże okno na taras, a pomalowałam go na kremowy (salon ni ema drzwi) więc powinien pasowac do pozostałych barw. Żałuje tylko,ze nie zrobiłam 2 kolorków (beż + jakas mailna dla kontrastu bo na częsci ścian przy schodach jest cos ala struktura- tego akurat nue polecam!!

w tzw. salonie mam konkretny fiolet. w sypialni mam żółć, ale tapete, planujemy przemalowanie na taki kolor by moje psychodeliczne plakaty z teatru muzycznego pasowały

Gość 56566
no niby duży ten korytarz z małym oknem.

Gość a ja aja ja
w salonie mam "srebrny pył" jasno szary - jedna sciana z bialymi połkami i tv - ciemno szara . w sypialni "orzech brazylijski" - jasniutko bezowy, ktos powie babciny wlasnie , ale na scianie wyglada super :)

Gość a ja aja ja
Kciukiem - wlasnie 2 dni temu likwidowalam konkretny ciemny fiolet z holu - matko i corko! masakra jakas , podklady , gruntowanie , i potrojne malowanie pokrylo dopiero dziadostwo . W zyciu zadnych konkretnych kolorow juz :D