Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciaza??????

w zdety brzuch!

Polecane posty

Gość czy to ciaza??????

Czesc, jestescie juz starsze I bardziej doswiadczone. Wczoraj z chlopakiem robilismy piting, a dzis mam wzdety brzuch, bardzo sie boje ze moge byc w ciazy. Testu nie pojdziemy kupic bo sie wstydzimy. Powiedzcie czy na drugi dzien jest mozliwe zeby zrobil sie brzuch?

Gość czy to ciaza??????
A czy mozna na alegro kupic takie tabletki co sie bierze 72 po stosunku, zebby nie byc jednak w ciazy? Prosze pomozcie mi?

Gość dr s. Fiutancja, wizytatorka
z wrażenia nałykałaś sie powietrza i teraz będziesz pierdzić na mszy i ksionc od razu będzie wiedział, to sie zabawia siusiakiem.

Gość czy to ciaza??????
Naprawde sie boje, ze moge byc w ciazy. Matka mnie zabije. Prosze powiedzcie co mam teraz zrobic. Moj chlopak nie chce isc do apteki, ja sama tez nie pojde. A matce nie powiem. a co to jest ten ebayu? Ja mieszkam w malym miescie to raczej nie ma :/

Gość czy to ciaza??????
Dziewczyny prosze, potraktujcie mnie powaznie, to nie jest zart! Nie wspolzylismy ale doszlo do wytrysku na moj brzuch, a plemniki podobno sa bardzo silne I moga przebic nawet brzuch.

No oczywiście. Przecież w skórze są mikropory, przez które plemniki z łatwością się przebijają. No ale jak na Twojej wsi nie ma ebay'a to nie wiem jak Ci pomóc. :classic_cool:

Gość czy to ciaza??????
A jakis domowy sposob na usuniecie ciazy? Pomoz prosze blagam.

Gość dr s. Fiutancja, wizytatorka
trzeba dać na msze i pić wodę z sokiem malinowym.

Gość mildred z Ohio
ale woda musi być święcona

Gość piting?!
BUAHAHAHAHA!!!!

Gość czy to ciaza??????
A skad ja wezme pieniadze? Z reszta nie wierze za bardzo w boga, wiec watpie,zeby mi pomog. nie chce cie pomoc to ok, dzieki. Zrobie sobie cos zleg I sie nauczycie.

nooo.. przebijają... trzeba było łykać bo jedynym miejscem gdzie giną jest żołądek... Teraz to chyba musisz wejść na jakąś stronę z ofertami pracy, bo za 9 mc będziesz musiała utrzymywać dzidzię... Zastanów się, dziewczyno...

Gość Autorko,
robią sobie z Ciebie jaja. Nie jesteś w ciąży

Gość czy to ciaza??????
A co w tym smiesznego? Nie jestem jeszcze pelnoletnia wiec nie bede robic seksu. Wez glupi jestes wiesz.

to w tym śmiesznego, że nikt nie wie co zaszło między Tobą, a Twoim chłopakiem.. Jeśli masz 100% pewności, że nasienie nie dostało się w żadem sposób do Twojej pochwy (nie splynęło w jakiś sposób z brzucha itp), a jedyny kontakt z nim miałTwój brzuch to nie ma opcji żebyś była w ciąży... Skoro zadajesz takie pytania to może nie czas jeszcze na takie zabawy? Nie stresuj się już;p

Gość anusikuulkeacz
boze. nie jestes w ciazy.

Gość czy to ciaza??????
Hohoho o fuj nie badz taki obrzydliwy! to ja ci proponuje lykac wlasne odchody, bleee a tak w ogole to nawet gdybym byla taka glupia I polknela plemniki to wtedy juz na bank bym byla w ciazy. I wcale w zaladku nie gina, tylko ida do brzucha I tam sie zagniezdzaja.

Gość czy to ciaza??????
Z brzucha mi nie splynelo, ale do pempka duzo wlecialo, a pempek polaczony jest przeciez tam ze wszystkim w srodku I moglo przecieknac. Miedzy nami zaszlo to ze sie dotykalismy na przemian w narzady, raz ja go raz on mnie I potem mu polecialo cos. I wszystko wskazuje ze moge byc w ciazy! Mam wielki brzuch.

Gość anusikuulkeacz
ile masz lat?

Gość czy to ciaza??????
Szestnascie, a co? Za wczesnie jeszcze?

Autorko, obrzydliwa jak już.... Jeju, wierzyć mi się nie chce... Że w szkolach edukacja seksualna barrdzo kuleje to wiem, ale być aż takim ignorantem.. Przez pępek nic Ci nie przeszło, weź wyluzuj... Mam wrażenie, że prowokujesz ;)

Najpierw może dowiedz się torchę na ten temat a potem bierz się za seks... Chlopak Ci powie:"Przy przerywanym nie zajdziesz, będę uważał",Ty z powodu swojej niewiedzy mu uwierzysz i wtedy bedą autentyczne szanse na dziecko.. i wtedy będzie tragedia...

Gość czy to ciaza??????
Wiesz mi pani w szkole mowila, ze nie mozna dlubac w pempku bo jest bardzo cienki I moga flaki przez niego wylecic, dlatego wiem, ze to jest bardzo cienka bllona ktora pod wiekszym ciezarem moze sie urwac. I nie jestem az taka mloda zeby sie za to nie brac, bo mam kolezanki co juz dawno nie sa dziewicami, a ja jeszcze jestem bo boje sie matki.

ahhahahahhahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahhaha durna prowokacja, albo mieszkasz w naprawdę małym mieście.;p

Gość czy to ciaza??????
Dobra to tylko ja drzoana.

Gość czy to ciaza??????
Co zatkalo kakalo? Chachacha

Gość czy to ciaza??????
Jeszcze nie raz was zaskocze :-)