Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem mamą/

Czy mam szanse jeszcze wyjść na prostą?

Polecane posty

Gość jestem mamą/

Witam wszystkie mamy. Mam 20 lat i rocznego syna. Mieszkam w małym mieście gdzie wszyscy się znają i wszystko o sobie wiedzą.Na żadne wsparcie nie mogę liczyć.Koleżanek nie mam a rodzina już mnie podsumowała. W tym roku zdałam maturę i dostalam się na studia. Bardzo chciałabym się uczyć dalej i zapewnić sobie i dziecku jakąś przyszłość. Jednak moja rodzina uważa że i tak nic nie osiągnę więc to bezsensu. Jednak gdybym poszła na studia zaoczne i znalazłabym pracę to mogłabym jakoś pogodzić dziecko i naukę bez ich pomocy.. Problem w tym że w mojej miejscowości jestem już skreślona no bo młoda matka, no to pewnie puszczalska i inne epitety.. Zdarza się też że dostaję obraźliwe wiadomości pod moim adresem.. Czy mam szansę jeszcze jakoś normalnie funkcjonować, wyjść na prostą? Zmienić miejsce zamieszkania

Gość a męża masz ??
jesli jestes samotna mamą, to wyjedz do jakiegos domu dla samotnych matek i zaczynaj wszytsko od zera, Studia mozesz zrobic zaoczne albo online- mozesz sie postarac o kredyt studencki, zeby je oplacic. Glowa do gory

Gość Aleksandraaaa
Jestem jeszcze mlodsza mama od cb bo mam 19lat i roczna coreczke. Dziwni sa ci twoi znajomi i rodzina. Naprawde Ci wspolczuje bo ja bez mojej rodziny nie dalabym sobie rady skonczyc szkoly. teraz chodze zaocznie wiec jest latwiej. Moze naprawde skoro tatus sie wypiął to zacznij zycie w innej miejscowosci gdzie nikt cie nie zna i nic o tobie nie wie.