Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulek797

garnier farba blond a wyszly brazowe?

Polecane posty

pomozcie co zrobic!!jestem naturalna szatynka.kilka miesiecy temu postanowilam cos zmienic.bylam u fryzjera i rozjasnilam wlosy.po kilku probach doszlam do wymarzonego koloru( mialam farbowane na czarno).caly czas farbowalam wlosy londa piaskowy blond.wygladaly ladnie ,nie byly zbyt jasne i nie byly zolte bardziej w chlodnym odcieniu.w sobote mamy gosci i poszlam dzis do drogerii i kupilam inna farbe .pani bardzo polecala ,ze sama robi itd.garnier naturalany blond.i mam brazowe.!!!tyle miesiecy rozjasniania poszla na marne.portadzcie cos.czy jak naloze kolor ten co poprzednio to pomoze mi je troche rozjasnic?nie chce juz miec brazowych czy sprobowac jescze raz pofarbowac?czy poczekac kilka dni az ten kolor sie wymyje?

Tez rozjaśniałam i miałam jasne włosy, poszłam do fryzjerki i też wyszły brązowe, cały dzien ryczałam, w sumei mówiła, ze z kazdym yciem sie zmyje, ale ja najmądrzejsza oczywiscie, załamałam sie, ze nic nie da sie zrobic;D ale umyłam włosy z pare razy i kolor faktycznie sie zmywał, kilka my i znów mam jasne jak wczesniej, pamietaj, ze po rozjasnianiu farba szybko sie wypłukuje, dlatego sie przejmuj sie:) będzie dobrze:)

Oj przecież blondy wychodzą w takim odcieniu. Trzeba było rozjaśnić, a nie farbować. Do soboty nic nie zrobisz, no chyba, że pójdziesz do fryzjera. Z czasem się zmyje ale też nie na super blond.

dzieki.moze mi przejdzie zalamanie.:)bo mam ochote leciec do fryzjera albo kupic porzadna farbe loreal albo cos podobnego i jeszcze raz zrobic.

Narazie nie farbuj, odczekaj, po myj włosy i dopiero :) rozjaśniane włosy są zazwyczaj zniszczone:) Głowa do góry:)

Gość kamilka9292
Miałam ten sam problem ,ale.. Ja nie miałam rozjaśnianych włosów i duży naturalny odrost(ciemny blond) a reszta zmyta farba w odcieniu miodowy blond. Więc.. Kupiłam farbę Garniera "blond" i wyszły mi brązowe! Odrost złapał najbardziej,ale reszta też się ciemna zrobiła!:( Czemu tak się robi? Już drugi raz wyszły ciemniejsze niż powinny. Więc kupiłam farbę "bardzo jasny blond" i zobaczymy. Wydaje mi się,że muszę kupować farbę o 2-3 tomy niż chcę uzyskać..zobaczymy