Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsgfs

help!!!!!!!!!!jak się ubrać?

Polecane posty

Gość fdsgfs

zapisałam się na kurs rysunku dzisiaj 1 lekcja wieczorem help.. ]jak się ubrać? nie chcę wypaść głupio pierwsza lekcja jest taka trochę zapoznawcza, plus ćwiczenie sprawdzające co kto umie itd myślałam o dżinsach rurkach i koszuli takiej luźnej jasno błękitnej ale sama nie wiem :( a kieckie i szpilek przecież nie włożę :/ aha i nie mówcie mi, że beznadzieja stroić się na kurs, bo najpierw namawiacie by wychodzić z domu, poznawać ludzi to trreaz proadźcie jak się ubrać by zrobić dobre wrażenie

Gość polokoktaaaaaaaa
no dobrze,jeansy koszula i jakies fajne buty.

Gość SamaJa2
Może być. Załóż tylko jakąś koszulkę (np. bokserkę) pod tą koszulę (w razie gdyby w sali było duszno). W koszuli podwiń rękawy i poszukaj dużych kolczywów (tylko nie koła!)

Gość fdsgfs
hm mam właśnie takie kolczyki kółka- ale nie okręgi, plastikowe żółte koła no ale chyba ich nie włożę... a buty baleriny czarne myślicie, że ok? dżinsy sa granatowe ze wstawkami czarnego nie wiem czy ta koszula jasno niebieska pasuje? pod czarną koszulkę na ramiączkach chce włożyć

Gość SamaJa2
Jeśli nie zmarzniesz w tych balerinach i koszuli to ok

Gość fdsgfs
nie aż tak zimno nie jest ta koszula jest taka luźna wypuszczę ją ze spodni

Gość SamaJa2
To widać mieszkasz w innej części kraju, bo u mnie zimno i pada ;) A jeśli nie koszula to jakiś t-shirt i marynarka (może masz pomarańczową, niebieską, zieloną)

Gość fdsgfs
ja nie mam marynarki skórzaną kurtkę jedynie :/ nienawidzę się ubierać, nie wychodzi mi to w ogóle :(((((((

Gość fdsgfs
cały czas wydaje mi się, że jestem gruba i dlatego nie umiem się ubrać co za porażka :(

Gość fdsgfs
mam jeszcze leginsy ale czy wypada tak leginsy i koszule.. czuje się w leginsach jakbym miała goły tyłek

Gość SamaJa2
Masz się dobrze czuć. Jeśli legginsy nie, to załóż te rurki. I podegnij rękawy w koszuli, żeby nie było tak "oficjalnie". A może znajdziesz jakąś kolorową apaszkę albo jakiś wisiorek?

Gość fdsgfs
wisiorek? niezbyt mam chustę taką w kratę czarno czerwoną... kurcze.. źle robię zakupy nie umiem skompletować takiego zestawu by później robić z tego dobre kompozycje

Gość SamaJa2
To nie zakładaj tej chusty :D Ja w tym roku kupowałam wszystko w tych soczystych kolorach - pomarańcze, zielenie, niebieskie, żółte i czerowne. Bo każde z tych kolorów pasuje do siebie i świetnie komponuje się z czernią, której mam sporo w swojej szafie.

Gość SamaJa2
Na zdj którego link dałaś laska w tej koszuli ma taki duży wisior

Gość fdsgfs
ja nie wiem moja figura jest dziwna niby jestem szczupła ale czuję się jakbym była przy sobie obcisłe krótkie bluzki więc odpadają bo się w nich źle czuję lubię obcisłe spodnie i szeroką górę ale we wszystkim czuję się brzydka ostatnio kupiłam taką luźną tunikę białą w kwiaty, włożyłam 2 razy do dżinsów i koniec... już jej pewnie nie włożę najlepiej czuję się w męskim, luźnym swetrze do rurek niech już przyjdzie zima :( a co do kolorów to ja lubię ciemną zieleń, brąz, czarny :o

Gość fdsgfs
ale to nie moja fotka :D to z netu ja takich wisiorów nie mam

Gość SamaJa2
Wprowadź trochę kolorów do swojej szafy. Może na początek jakaś kolorowa chusta? (ale w jednolitym kolorze)

To kurs rysunku, więc musisz wyglądać jak prawdziwa artystka! Jeśli ubierzesz się w rurki i koszulę, to wszyscy będą Cię tam traktować jak "jakąś inną" i nikt nawet nie zechce z Tobą rozmawiać. Koniecznie postaw na awangardę. Sama zdecyduj w którą stronę - czy ubierzesz się niczym kolorowy ptak, w kilku warstwach zwiewnych wielobarwenych szacie i z kwiatami we włosach czy raczej pójdziesz w bardziej mroczne klimaty i postawisz na czerń i bardzo BARDZO ciemne smoky eye!

Gość fdsgfs
nie chcę udawać kogoś kim nie jestem jak mnie mają nie zaakceptować to ich problem, no bez przesady nie chcę robić z siebie ptaka z ulicy sezamkowej

Też coś! Albo się chce być artystką i zapisuje się na kurs rysunku, albo się artystką być nie chce i idzie się nakurs szydełkowania.

Gość fdsgfs
ja idę tam by rysować :o

"ja idę tam by rysować " O proszę! Jednak? A nie, żeby się pokazać? To czemu myślisz, że cała reszta idzie tam, żeby oceniać jak się ubrałaś?!

Gość fdsgfs
no tak, Tobie nigdy nie zależy by dobrze wypaść przed nowo poznanymi osobami, nie?