Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna2012

rozwód

Polecane posty

ale jak ja bym załozyła sprawe o spłate,i by sad mu nakazał mnie spłacic.a on pszykładowo nie ma kasy zeby mnie spłacił to jak bym mogła z niego sciagnac moja zaleznosc która mi pszyzna sad

Gość macierzynski
Jesli on bedzie musial Cie splacic , to sad da mu termin pol roku najczesciej , potem bedziesz mogla egzekwowac naleznosc przez komornika. Komornik moze zajac tez jego dom , by splacic Ciebie jako wierzyciela.

Gość macierzynski
Nie nie musi , jesli jest chora .On powinien jeszcze jej pomagac Nie masz u siebie w miejscowosci prawnika ? Czesto sa w urzedach prawnicy za darmo.

Gość macierzynski
Prosze bardzo . Ja to juz przerobilam :) . Jak chcesz cos jeszcze wiedziec pisz:)

jak ja pojde do komornika zeby z niego sciagnoł te 150zł to z niego sciagnie 150zł czy wiecej bo miał wyslac w pazdzierniku mi i jeszcze nie wysłał

Gość macierzynski
sciagnie z odsetkami i swoja dola ;) czyli calkiem sporo mu zabierze.

Gość Dżennifer
wcale mu sie nie dziwie ze chce cie wykpoan w koncu po jego rodzicach jest ta dzialka,dziwie sie ze jeszcze tam cie trzyma,jak by bylo odwrotnie baba by nie miala takich skrupulow,dlaczego ty nie pracujesz tylko liczysz na latwa kase?? corka nie pracuje ale chyba mozna ja zostawic sama w domu nie jest chora umyslowo,prawda??

Działka jest zapisana na mnie jak i na niego.Ja swoja działke sprzedałam po rodzicach i wszystkie pieniądze włożyłam na postawienie domu w ktorym teraz mieszkamy.I co teraz mam sie teraz z tego domu usunąć.Jesteś normalna Dżennifer czy taka sama jestes jak mój były?Moja córka choruje od 6 roku życia i nie dokładał zadnych pieniedzy do szpitala itp.tylko ja wszystko wykladalam.