Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby-Boom

Starające się o 2 kreseczki -zapraszam :)

Polecane posty

Gość Baby-Boom

Wszystkie staraczki zapraszam :) Staramy się od około roku i nic :) Wg badań wszystko jest okey a II ciągle brak :) Leczę się na niedoczynność dodatkowo zażywam kwasy omega 3i6 folik,witaminy z gr B :)

Gość catarrinna
Ja również staram się o dziecko :) Póki co 5 cyklu :) Mam nadzieję, ze będzie nas tu więcej

Gość słonecznikowa1987
My z mężem też się staramy. Dopiero od niedawna, więc zobaczymy jak to będzie. Dziś robilam test, ale niestety tylko jedna kreseczka. Mam pytanie z innej beczki. Czytam na internecie o tych wszystkich rożnych teoriach zapladniania. A że plemniki żyją tyle i tyle, a że tylko z tym i tym dniu można zajść. Może znajdą się dziewczyny, które najnormalniej w świecie powiedzą "a ja zaszłam w 3 dc" albo w 9 dc itd. bo jak tak czytam te wywody naukowców, to normalnie aż się nic nie chce. To jakaś machina, a nie miłość "tworzy" dzidzi ;-)

Gość maxi_neczka
witajcie glowa do góry baby boom a jakie robiliscie badania? ja czekam juz ponad 4 lata na dzidzie obecnie leczenie

Gość poweselna
My jesteśmy na samym początku starań, to dopiero drugi cykl, w tej chwili czekam na okres, który powinien pojawić się w przyszły czwartek. Albo inaczej: nie powinien się pojawić... okaże się.