Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_wiem_co_robić

Jak poderwać budowlańca? :D:D

Polecane posty

Gość Nie_wiem_co_robić
o boże, na taki tekst to się raczej nie zdobędę :Pbardziej pasuje, zeby to facet tak kobiecie powiedział niż odwrotnie! :D coś bardziej neutralnego bym wolała

Gość Giaana
Kobieto, rusz głowa! Zapchaj złew, wyrwij gniazdko ze ściany albo "zepsuj" lodówkę. Potem popros o pomoc, koniecznie kogoś "młodego i silnego". A potem w ramach podziękowania zaproponuj kawę. Jeśli facet odmówi, uśmiechnięty się i rzuć coś w stylu: Gdyby pan zmienił zdanie proszę mi dać znać. I nie bądź taka chorobliwie nieśmiała, przecież nawet jeśli to nie wypali, to po pierwsze nie znasz faceta, a po drugie już go wiecej nie zobaczysz.

Gość Nie_wiem_co_robić
dzięki za rady przede wszystkim! ;) z wieeelką chęcią bym tak powiedziała, ale boję się, ze będę sięnarzucać i wyjdę na desperatkę - zawsze mi się wydawało, że faceci nie chcą takich kobiet, które pierwsze zagadują, bo to oni lubią zdobywać:( no niestety, nigdy sama faceta nie wyrywałam, zawsze to oni przejmowali inicjatywę i nie mam w tym żadnego doświadczenia :( z drugiej strony szkoda stracić okazje - fajnego faceta ;/ kurde mam dylemat co tu robić, wstyd walczy z chęcia poznania tego kolesia :P:P

Gość Giaana
Nie masz się czego wstydzić, nie kradniesz, nie zabijasz, po prostu jeśli on jest taki niesmialy, to ty musisz przejąć inicjatywę. On prawdopodobnie na to czeka:)

Gość kręte ścieżki życiwoe
a Ty mieszkasz w tym domu sama czy z rodzicami, czy z kimś innym?

Gość Nie_wiem_co_robić
szkoda, że mu sie nie śni :P szkoda, że najfajniejsi faceci są najczęściej nieśmiali albo niedostępni :(

Gość Nie_wiem_co_robić
z rodzicami, a co? :D ja na razie siedze w domu, bo za chwilę rok akademicki się zaczyna, więc ostatnie dni wakacji spędzam na wzdychaniu do jakiegoś kolesia z mojej budowy :P

nic :) tylko żeby rodziców nie bylo jak będziesz działać bo on będzie się krępować cokolwiek gadać z Tobą.

Gość Nie_wiem_co_robić
nie, pewnie rodzice mają, mogłabym zdobyć :P co do nich - to matka pracuje cały dzień, ojciec różnie, ale mam andzieję, że nie będę miec jutro pecha i gdzieś pojedzie ;) też włąśnie modlę się o to, żeby ojca nie było w domu, bo wtedy to koniec :(

a Ty chcesz żeby on Cię jakoś jednorazowo czy kilka razy zapiął, czy szukasz dłuższego związku, a może tylko flirt Cię interesuje? a ten kolo dorabia sobie czy na codzień tak robi?

Gość Nie_wiem_co_robić
haha, no bez przesady, dzięki za chęci :P co do zapinania, to powtarzam - to zbyt niesmiały chłopak :P na razei chodzi o ewentualne wymienienie się kontaktami + flirt no i poznanie sie ;] nie wiem czy ten koles coś dorabia czy uczy się na budowlańca, w kazdym razie samodzielnie nic nie robi tylko raczej pomaga przy robicie tym starszym facetom;/ dlatego martwię się, ze nie złapię go samego

zapytaj czy chce skorzystać z wc ;)

Gość Kwaśniak chlebowy
Skoro on niesmiały, to Ty pewnie śmiała jak chcesz rwać go. Przestraszy się zbyt otwartej dziewczyny...

Gość Nie_wiem_co_robić
nieeeeeee, ja właśnie jestem meegaa niesmiała, nigdy nikogo nie wyrywałam, dlatego mam takie wątpliwości i tutaj piszę :P najgorzej boję się dostania kosza, dla kobiety to coś strasznego i trauma do końca życia :PPPPP

Gość zygi zygrdasd
poznajcie się tak zwyczajnie, zapytaj czy długo już w tym siedzi, możesz go pochwalić że cos dobrze robi. zapytaj czy zna się na komputerach, bo masz jakiś problem albo chcesz kupić lapka.

Gość Nie_wiem_co_robić
no niestety chyba nic z tego nie będzie, bo mój ojciec jak na razie jest największym przeszkadzaczem i siedzi mi w domu ;((( ja to mam pecha, chyba się zapłaczę no ! ;( fajny koleś sam przyeżdża mi do domu, a ja nawet nie mam szans na poznanie go! ;(

Gość rasput1n
odpuść go sobie,budowlańcy to buraki i ruchacze a do tego się nie myją i śmierdzą

Gość anna hhhhhhhhhhh
smierdza im nogi- to prawda...

Gość pomagammmmm2
hm on pracuje na zewnątrz to może udawaj , że robisz coś koło domu i zerkaj na niego może zagada?? chyba że nie masz co tam robić nie wiem ;)

Gość pomagammmmm2
a wiesz jak on sie nazywa ?? jak tak to poszukaj go na fejsie i zagdaj czy Cie pamięta że pracował u Ciebie itd